reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja tez mam krotkie teraz paznokcie Roxie glowa do gory:) kazdy czasem ma ciezkie dni ja rowniez je mialam w koncu kobietami jestesmy:p ehh a ja jutro mam wesele i ide bez meza :/ no ale ciesze sie ze w grudniu przyjedzie:)

reklama
@zosiak, najs. ☺Jak moje podrosną jeszcze ze dwa milimetry tak żeby miały trzy to też je pokoloruje.

Też mam dobry humor: zaspałam do pracy, umalowałam się byle jak, ubrałam w pierwsze lepsze coś z wierzchu, włosy w spinkę, wlazłam jeszcze w kałużę wysiadając z samochodu (dobrze, że nie w co innego).
Siedze w tej pracy i myślę: jak Ty kobieto wyszłaś do ludzi?
Do sali wpada Marcelek: ciocia, ale pięknie wyglądasz!
Jakby obok koleżanka nie siedziała, to bym mu z miejsca za to największą naklejkę dała.:)

@ivvonka tez dzisiaj uslyszalam komplement :) i to od faceta:p
@roxie123 ja mam rozne sposoby aby nie wpadac w dol niestety im czesciej o czyms myslimy tym jest gorzej co Ci moge poradzic oprocz swiec zapachowych herbatek zapachowych to naprzyklad cwiczenia pilates naprzyklad nie zaszkodzi a poprawi Ci nastroj ja po @ zaczynam znowu cwiczyc bo chce sie troszke wzmocnic przed ciaza oraz przy okazji endorfinek nabrac:) moga to byc w domu cwiczenia ;)

Hej dziewczynki

Melduje sie. Test pozytywny............. bedzie musial poczekac do nastepnego razu,tak jak Wam pisalam,zaczelo sie juz wieczorem.:( Przykro mi,ale co zrobic?
Z weselszych srpaw,dzis podpisalam aneks do umowy,dostalam rowniez awans,zostalam asystentka kierownika produkcji :) Gdyby i test wyszedl mi dzis pozytywny to chyba bylby to jeden ze szczesliwszych dni w zyciu,ale coz,nie mozna miec wszystkiego. Moze w tym cyklu sie uda.Na razie jestem nadal w zacnym gronie staraczek ;)

@hona mysle, ze jak celujecie w dziewuszke, to troche szanse na ciaze spadaja. Nie wiem, czy warto. Ja np. gdy staralam sie o pierwsza ciaze, robilam to dzien po dniu w terminie okolo owulacji i wyszla corcia a wedlug statystyk powinien byc chlopiec, wiec moze trzebazmienic strategie, to i szanse na ciaze wzrosna. A z tym celowaniem, to nie wiem ile procent szans wiecej na corke niz na syna, ale mysle, ze niewiele. @Olasec tez chyba probowala celowac w dziewczynke i odpuścila i bach jest ciąża i moze nawet dziewczynka.
Ps. Ja tez wczoraj dostalam @. Takze startujemy razem, ciekawe ktora szybciej dojdzie ...do mety he he. Mam nadzieje, ze to nie będzie maraton, albo bieg z przeszkodami. Ja preferuje krótkie dystanse.:D

Dziewczyny ja uwielbiam pomalowane paznokcie, ale jak pomaluje lakierem, to mam w domu wszystko ubrudzone od moich paznokci, tzn. Zostaja rysy na meblach. Tez tak macie, czy tylko ja?

Ostatnia edycja:
reklama
Frezja przestalam malowac zwyklymi lakierami bo musialam dlugo czekac choc bardzo lubie malowac to mnie to denerwowalo maluje lakierami hybrydowymi utwardzonymi w lampie.

Do góry