reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej melduje sie wywolana. Jade do szpitala. Czuje sie coraz gorzej, od kilku dni ledwo jem i pije, zaledwie kanapka lub dwie dziennie i troche wody max pol szklanki. Boli mnie glowa, nerki, ledwo stoje na nogach, w lustrze anorektyczka i to doslownie, moja waga nie siega nawet 40kg. Zbiera mnie na wymioty nawet po pol lyku wody, nie dziala totalnie nic. Tak ze z zagrozeniem zycia uciekam do szpitala. Czekam na karetke bo oczywiscie sa bardzo zajeci i potrwa to kilka godzin chyba ze moj stan sie drastycznie pogorszy... odezwe sie co i jak. Trzymajcie kciuki bo ja juz naprawde jestem na skraju.....

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej melduje sie wywolana. Jade do szpitala. Czuje sie coraz gorzej, od kilku dni ledwo jem i pije, zaledwie kanapka lub dwie dziennie i troche wody max pol szklanki. Boli mnie glowa, nerki, ledwo stoje na nogach, w lustrze anorektyczka i to doslownie, moja waga nie siega nawet 40kg. Zbiera mnie na wymioty nawet po pol lyku wody, nie dziala totalnie nic. Tak ze z zagrozeniem zycia uciekam do szpitala. Czekam na karetke bo oczywiscie sa bardzo zajeci i potrwa to kilka godzin chyba ze moj stan sie drastycznie pogorszy... odezwe sie co i jak. Trzymajcie kciuki bo ja juz naprawde jestem na skraju.....

Trzymaj sie

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@kari21 kochana weź się 3maj nie możesz tak ! Musisz zadbac o siebie ja jestem sucharek ważne 51 a Ty 40 Boziu musisz przytyć [emoji8] moim zdaniem zadbaj o dobrego psychologa .
Przepraszam ale jeśli Twoja rodzina widzi co się z Tobą dzieje powinna się Tobą zająć albo zabrać się do Polski i wziąść się za Twoje zdrowie bo tam nie bardzo jest na kogo liczyć tam są dobre ale kliniki otyłości .
Musisz podjąć poważne decyzje bo sama widzisz ze nie jest dobrze . Dawaj nam znać co i jak ... Masz dzieci kochana !!! Musisz dla nich żyć one Cię potrzebują! Dlatego walcz o siebie [emoji8]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Roxie mysle ze juz teraz w okolicy 33-35kg. Nie wiem nie chce sie wazyc bo nie jestem anorektyczka i nie cieszy mnie to a zalamuje :( Gdybym zrobila wam zdjecie mojej sylwetki to niczym sie nie roznie od dziewczyn z filmow dokumentalnych. A moja rodzina jest dziwna. Mama niby stara sie pomoc ale tez nigdy kosztem swojego prywatnego zycia. Zobaczymy, nadal czekam na karetke i leze. Mam nadzieje ze dadza mi cos co powstrzyma mdlosci, jak mam inaczej przezyc? Z taka waga i wymiotujac wszystko co zjem i wypije niewiele mi trzrba zeby sie przekrecic. Eh ja juz poprostu nie mam calkowicie sil :(

@kari21 mimo wszystko wypierasz chorobę i trzeba mówić o tym otwarcie . A Twój facet ??? On tego nie widzi jak Ty się męczysz :O mój by w życiu nie dopuścił do takiego stanu .
Musisz sama walczyć z sobą skoro nie masz zbytnio pomocy . Musisz dać rade dla dzieci ... przecież one sa małe...
No ja chce zobaczyc zdjęcie Twojej sylwetki i ocenić jak jest , w każdym razie musisz walczyć z psychika i ktoś musi Ci pomóc jak nie dajesz rady . Mdłości są z niedożywienia musisz jesc na razie cis płynnego a wartościowego np kaszki dla dzieci . Kochana nie wiem jak dotrzeć do Ciebie ale wizyta w szpitalu niewiele pomoże może tylko na juz żeby Ci dali kroplowke wzmacniająca . A co z ciąża ? Krwawienia minęły? Tym bardziej powinnaś zadbać o organizm bo jest zmęczony . Boziu nie wiem jak Ci pomóc do cholery gdzie sa Twoi bliscy jakbym tam była to bym ich chyba nie wiem co

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Calineczka24 najwazniejsza Julcia[emoji5]

@zosiak piekne paznokcie[emoji7]

@roxie123 piekna postawa[emoji5]

@hona[emoji29][emoji29]przykro mi[emoji27]u mnie tez sexy byly codziennie a bedzie corcia[emoji4]tak jak u @Frezja_1 ps tez mi przykro[emoji29]

@kari21 trzymaj sie cieplo...

Moja siostra urodzila corcie [emoji7]3770 .
@Baslan chyba pelnia zadzialala[emoji16]

Dziewczyny wrzucam brzuchola bez twarzy ,25 tydzien[emoji5]jedziemy na weekend na wiesc na grzyby

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
1507306772-aaaaaa.jpeg

Roxie nie wypieram :( ja choruje na fobie i nerwice, jestem zdiagnozowana i niestety w przypadku mojej sytuacji zaburzenia w odzywianiu sa "normalne", zdarzaja sie okrutnie czesto. Chudne z nerwow, zaciska mi sie gardlo, zwracam i mam biegunki a do tego dochodzi moja fobia o ktorej nie chce mowic na forum ale jest bardzo powazna i trwa od dziecinstwa. Moja mama tez miala nerwice w moim wieku i wazyla niewiele wiecej bedac ode mnie wyzsza, moze dlatego tez tak olewa ta sprawe. Moj facet widzi ale coz... nie reaguje. Jak typowy pracoholik, od rana do nocy jest w pracy i niewiele ponad to go interesuje. Staram sie walczyc ale latwo nie jest wcale. Ja na ta chwile nic wiecej nie oczekuje jak kroplowke i tabletki przeciwwymiotne, zebym mogla zaczac jesc bez strachu i nerwow ze znowu zwroce. Nic wiecej pewnie i tak nie pomoga. Mialam psychiatre i mialam psychoterapie ktora trwala 2 miesiace bo na tyle daje nhs. Bije sie z nimi wszystkimi juz od kilku lat i blagam o pomoc, nie zawsze jest tak latwo jak sie wydaje. W tym momencie naprawde stoje pod sciana.

reklama
Do góry