• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej melduje sie wywolana. Jade do szpitala. Czuje sie coraz gorzej, od kilku dni ledwo jem i pije, zaledwie kanapka lub dwie dziennie i troche wody max pol szklanki. Boli mnie glowa, nerki, ledwo stoje na nogach, w lustrze anorektyczka i to doslownie, moja waga nie siega nawet 40kg. Zbiera mnie na wymioty nawet po pol lyku wody, nie dziala totalnie nic. Tak ze z zagrozeniem zycia uciekam do szpitala. Czekam na karetke bo oczywiscie sa bardzo zajeci i potrwa to kilka godzin chyba ze moj stan sie drastycznie pogorszy... odezwe sie co i jak. Trzymajcie kciuki bo ja juz naprawde jestem na skraju.....

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej melduje sie wywolana. Jade do szpitala. Czuje sie coraz gorzej, od kilku dni ledwo jem i pije, zaledwie kanapka lub dwie dziennie i troche wody max pol szklanki. Boli mnie glowa, nerki, ledwo stoje na nogach, w lustrze anorektyczka i to doslownie, moja waga nie siega nawet 40kg. Zbiera mnie na wymioty nawet po pol lyku wody, nie dziala totalnie nic. Tak ze z zagrozeniem zycia uciekam do szpitala. Czekam na karetke bo oczywiscie sa bardzo zajeci i potrwa to kilka godzin chyba ze moj stan sie drastycznie pogorszy... odezwe sie co i jak. Trzymajcie kciuki bo ja juz naprawde jestem na skraju.....

Trzymaj sie

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@kari21 kochana weź się 3maj nie możesz tak ! Musisz zadbac o siebie ja jestem sucharek ważne 51 a Ty 40 Boziu musisz przytyć [emoji8] moim zdaniem zadbaj o dobrego psychologa .
Przepraszam ale jeśli Twoja rodzina widzi co się z Tobą dzieje powinna się Tobą zająć albo zabrać się do Polski i wziąść się za Twoje zdrowie bo tam nie bardzo jest na kogo liczyć tam są dobre ale kliniki otyłości .
Musisz podjąć poważne decyzje bo sama widzisz ze nie jest dobrze . Dawaj nam znać co i jak ... Masz dzieci kochana !!! Musisz dla nich żyć one Cię potrzebują! Dlatego walcz o siebie [emoji8]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Roxie mysle ze juz teraz w okolicy 33-35kg. Nie wiem nie chce sie wazyc bo nie jestem anorektyczka i nie cieszy mnie to a zalamuje :( Gdybym zrobila wam zdjecie mojej sylwetki to niczym sie nie roznie od dziewczyn z filmow dokumentalnych. A moja rodzina jest dziwna. Mama niby stara sie pomoc ale tez nigdy kosztem swojego prywatnego zycia. Zobaczymy, nadal czekam na karetke i leze. Mam nadzieje ze dadza mi cos co powstrzyma mdlosci, jak mam inaczej przezyc? Z taka waga i wymiotujac wszystko co zjem i wypije niewiele mi trzrba zeby sie przekrecic. Eh ja juz poprostu nie mam calkowicie sil :(

@kari21 mimo wszystko wypierasz chorobę i trzeba mówić o tym otwarcie . A Twój facet ??? On tego nie widzi jak Ty się męczysz :O mój by w życiu nie dopuścił do takiego stanu .
Musisz sama walczyć z sobą skoro nie masz zbytnio pomocy . Musisz dać rade dla dzieci ... przecież one sa małe...
No ja chce zobaczyc zdjęcie Twojej sylwetki i ocenić jak jest , w każdym razie musisz walczyć z psychika i ktoś musi Ci pomóc jak nie dajesz rady . Mdłości są z niedożywienia musisz jesc na razie cis płynnego a wartościowego np kaszki dla dzieci . Kochana nie wiem jak dotrzeć do Ciebie ale wizyta w szpitalu niewiele pomoże może tylko na juz żeby Ci dali kroplowke wzmacniająca . A co z ciąża ? Krwawienia minęły? Tym bardziej powinnaś zadbać o organizm bo jest zmęczony . Boziu nie wiem jak Ci pomóc do cholery gdzie sa Twoi bliscy jakbym tam była to bym ich chyba nie wiem co

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Calineczka24 najwazniejsza Julcia[emoji5]

@zosiak piekne paznokcie[emoji7]

@roxie123 piekna postawa[emoji5]

@hona[emoji29][emoji29]przykro mi[emoji27]u mnie tez sexy byly codziennie a bedzie corcia[emoji4]tak jak u @Frezja_1 ps tez mi przykro[emoji29]

@kari21 trzymaj sie cieplo...

Moja siostra urodzila corcie [emoji7]3770 .
@Baslan chyba pelnia zadzialala[emoji16]

Dziewczyny wrzucam brzuchola bez twarzy ,25 tydzien[emoji5]jedziemy na weekend na wiesc na grzyby

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
1507306772-aaaaaa.jpeg

Roxie nie wypieram :( ja choruje na fobie i nerwice, jestem zdiagnozowana i niestety w przypadku mojej sytuacji zaburzenia w odzywianiu sa "normalne", zdarzaja sie okrutnie czesto. Chudne z nerwow, zaciska mi sie gardlo, zwracam i mam biegunki a do tego dochodzi moja fobia o ktorej nie chce mowic na forum ale jest bardzo powazna i trwa od dziecinstwa. Moja mama tez miala nerwice w moim wieku i wazyla niewiele wiecej bedac ode mnie wyzsza, moze dlatego tez tak olewa ta sprawe. Moj facet widzi ale coz... nie reaguje. Jak typowy pracoholik, od rana do nocy jest w pracy i niewiele ponad to go interesuje. Staram sie walczyc ale latwo nie jest wcale. Ja na ta chwile nic wiecej nie oczekuje jak kroplowke i tabletki przeciwwymiotne, zebym mogla zaczac jesc bez strachu i nerwow ze znowu zwroce. Nic wiecej pewnie i tak nie pomoga. Mialam psychiatre i mialam psychoterapie ktora trwala 2 miesiace bo na tyle daje nhs. Bije sie z nimi wszystkimi juz od kilku lat i blagam o pomoc, nie zawsze jest tak latwo jak sie wydaje. W tym momencie naprawde stoje pod sciana.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry