reklama
roki_1991
Fanka BB :)
@roki_1991 Ja też miałam zabieg jeśli dobrze pamiętam 27.04 - coś chyba pechowa data (ale w 2010 roku... szmat czasu temu).
@gosia100 Pozwolenie na starania dostałam po pierwszej @, zaszłam w ciążę po drugiej (tj. w lipcu). Ale są też dziewczyny, które nie doczekały się nawet pierwszej @ i są już szczęśliwymi mamami. Ja jednak polecam odczekać chociaż do pierwszej @.
@gosia100 Pozwolenie na starania dostałam po pierwszej @, zaszłam w ciążę po drugiej (tj. w lipcu). Ale są też dziewczyny, które nie doczekały się nawet pierwszej @ i są już szczęśliwymi mamami. Ja jednak polecam odczekać chociaż do pierwszej @.
Totois30
membaris
Olasec
@roki_1991 @witch84 dla mnie data 27.04 jest piękna bo to data mojego ślubu. Ale już no 1.04 okropna bo wtedy poroniłam.
Dziewczyny dziś miałam badania prenatalne pierwszego trymestru. Wszystko jest super wg USG. Czekam jeszcze na opis wraz z testem pappa. Mój bobas ma już 5,5 cm. Dziś zaczynam 13 tydzień. Tak się cieszę
mdłości po mału odpuszczają. Mam tylko wieczorem ale już nie takie silne. Muszę jeść często a mało i wtedy lepiej z mdłościami. Jeszcze ten okropny posmak w ustach mam ale on raczej nie zniknie.
Dziewczyny dziś miałam badania prenatalne pierwszego trymestru. Wszystko jest super wg USG. Czekam jeszcze na opis wraz z testem pappa. Mój bobas ma już 5,5 cm. Dziś zaczynam 13 tydzień. Tak się cieszę
reklama