Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom[/QU@K28 nie obwiniaj się teraz możesz działac [emoji4]pomożemy na tyle na ile bd chciała jestem tu ponad rok i tyle co tu się można nauczyć to hoho
Genetyka to mutacje i kariotypy nie wiem co jeszcze w sumie reszta to przeciwciała toczeń ANA itd. Ogólnie to poproś na pocZątek o podstawy czyli hormony [emoji4]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
acha,to zapytam jutro,jak dam rade,jak nie zapomne...Są takie które robi się do 6 tyg kiedy są hormony ciążowe bo czasami niektóre czynniki ujawniaja się w ciąży
Bylam wczesniej u innego gine,ale zdecydowanie sie nie spr. Obecna dr znalazlam,bo prowadzila ciaze mojej kuzynki znajomej. Dziewczyna miala podobne problemy,stracila 2ciaze a trzecia udalo jej sie doprowadzic szczesliwie do konca. To mi dalo nadzieje. Tu ciezko o dobrego lekarza,nie ma za bardzo w czym przebierac ;/ Ale chyba faktycznie druga opinia by sie przydala... narazie nie mam glowy do szukania nowych lekarzy...@K28 musisz mieć swój sposób aby umieć się pozbierać ja jestem wierząca i zawierzylam się Bogu i Matce w tym znajduje spokój i nadzieje .
Nie wiem czy bym się trzymała jednej doktorki...
Acard bralam juz przed ciaza,wiec razem kolo 4mcy. Jakos tak@K28 a acard jak dlugo bralas?bo kiedys obilo mi sie o uszy ,ze na niego mozna byc uczulona
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Hej. Przykro mi,ze za Toba rowniez takie ciezkie przezycia@K28 czesc, bardzo ciezkie przezycia za Toba...i w trakcieteraz faktycznie przebadaj sje wzdluz i wszerz zeby nastepna ciaza byla jak ta lala
u mnie szwankuje autoimmunologia ale do konca nie wiadomo co, mam przeciwciala anty ro z grupy ANA, wiec na razie przy ciazy wlacza mi clexane i moze jakis progesteron, mimo pierwszej straty zrobilam sporo badan ale kiedys borykalam sie z problemami immunologicznymi i wiedzialam gdzie uderzac..
@roki_1991 czy Ty w ogole plamilas?kochana przy tak wysokiej becie i niejasnej wizycie jest tyle szansymoze faktycznie obraz byl niejasny, gin nie chciala za duzo tam wiercic, jeny jeszcze jest duza szansa ze kropek sie ladnie pokaze! Tylko musisz poczekac
![]()