Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja tam co miesiac kupuje testy i testuje co 2 dni jeszcze przed terminem. Jestem niecierpliwa. Ale tak sobie mysle, ze kiedy ma sie takie parcie na dwie kreski, to ciezej zajsc w ciaze. Dlatego tez on kolejnej proby bede na spokojnie do wszystkiego poschodzic i nie pochwale sie od razu calemu swiatu jesli sie uda. Nauczona doswiadzeniem wole z tym poczekac. Po co calej rodzinie rodzinie robic nadzieje, a potem bach lopata rzyczywistosci po lbie. Partnerowi tez od razu nie powiem.@nafoczka dziękuję za link do tych cennych informacji
Ja dziś 20d . Nie chce się napalić ale kurcze ciężko. Jakoś mam przeczucie że coś się dzieje w temacie.
@hona widzę trzymasz sie twardo przed testowaniem?? Ja kurcze muszę jakieś dodatkowe moce zmobilizować aby wyczekac z testem do dzień po planowanej @. Tak sobie obiecałam miesiąc tematu a same wiecie jak jest
Wczoraj wyjmowalam test z torebki,i tak mnie kusilo,ale mowie, nie,badz twarda. Kurcze ale jutro moge sie skusic,chyba ze beda jakies namacalne oznaki, ze jednak malpa sie zbliza to wtedy odpuszczam.