Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Robić raz z jednej, raz z drugiej strony...hola, hola, wróć. Skupmy się na prawej. Chwycić fałd skóry...tiaaa. Moja skóra jest wyjątkowo nieformująca się w fałdki. Dobra, udłubałam jeden. Trzymać mocno. Palce mi zbielały. No tak. Pasowało by najpierw wyjąc z opakowania narzędzie tortur.. Jeszcze raz. Strzykawka. Fałd. Biel palców. A dezynfekcja skóry? Jeszcze raz. Dezynfekcja. Kanapę też zdezynfekowałam. Wyschnie. Szczykawa, fałd, biel, jedziemy. Auć. Wstrzyknąć. Wstrzykam. Ja wstrzykam. Tak. Wy-strzykam raczej. Polowa wyleciała. Za słabo wbiłam. A może się wchłonie przez pory w skórze? Zapewne. Dobra. Trzeba jeszcze raz. Podejście nr 2. Dawaj, jadziem od serca strony. Wbij głęboko, wbij głęboko. Auuu. Fasolcio, trzymaj się, uciekaj na prawo, dzieciaku.Ty jesteś udanaDzięki za wsparcie dziewczyny.
Poniżej relacja:
Podejście nr 1. Przeczytałam ulotkę. No dobra. Te partie po obu stronach pępka. Mam te partie. Gdzie jest serce? Może lepiej zrobię po prawej stronie. Jak to trucizna, to dłużej będzie do serca szło. Włosy chociaż zdążę przeczesać. Wybierz wygodną pozycję. Znam taką. 100 metrów od igły.Robić raz z jednej, raz z drugiej strony...hola, hola, wróć. Skupmy się na prawej. Chwycić fałd skóry...tiaaa. Moja skóra jest wyjątkowo nieformująca się w fałdki. Dobra, udłubałam jeden. Trzymać mocno. Palce mi zbielały. No tak. Pasowało by najpierw wyjąc z opakowania narzędzie tortur.. Jeszcze raz. Strzykawka. Fałd. Biel palców. A dezynfekcja skóry? Jeszcze raz. Dezynfekcja. Kanapę też zdezynfekowałam. Wyschnie. Szczykawa, fałd, biel, jedziemy. Auć. Wstrzyknąć. Wstrzykam. Ja wstrzykam. Tak. Wy-strzykam raczej. Polowa wyleciała. Za słabo wbiłam. A może się wchłonie przez pory w skórze? Zapewne. Dobra. Trzeba jeszcze raz. Podejście nr 2. Dawaj, jadziem od serca strony. Wbij głęboko, wbij głęboko. Auuu. Fasolcio, trzymaj się, uciekaj na prawo, dzieciaku.
Matka się dziara po lewej. Poszło.Uff.
To nie jest takie straszne. Ciemność widzę.
Podstawą jest dobry fałd.
A i beta po 24 h jest z 16,8 na 29,9 więc nie jest źle. eee... nie za dużo urosła?