Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
@Olasec a w każdej ciąży widziałaś serduszko? Widzę,ze jesteś w ciąży ;* gratulacje!! I na prawdę nie masz żadnych badań po tylu stratach?
@Totois30 napisałaś o moich obawach z ciąża biochemiczną. Nie biorę żadnych leków także to nie po tym. Jest jeszcze jedna ewentualność może byc pozytywny test kiedy ma sie torbiel lub cos gorszego@AgaB33 dostalas heparyne bez refundacji? Moj gin powiedzial ze da mi z refundacja bo mam swistek od reumatolog ze zespol antyfosfolipidowy do powtorki i to wszystko.to zalezy od podejscia gina, ponoc kazdy moze przepisac z R ale musi miec jakas podkladke ale moze ja nawet wymyslic..a beta piekna! Ale dziwne ze pare dni temu nie pokazalo na tescie skoro taka wysoka ale nie za wysoka super@membaris podobno czasem jakies leki pokazuja cien ale watpie zeby u Ciebie tak bylo, czekamy. Nie bede namawiac @anja93 do testu ale ciekawa jestem co by pokazal
ale sama nie zrobie przed terminem, bo czasem pokaze a malpa przychodzi nie pytajcie czemu, czasem biochemiczna moze cos innego z hormonami moze jakis lek ale brak@ to jednak najlepszy 1szy objaw
ale nie zawsze np jak u @Marika92
buziaki piekny brzuszku
![]()