• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
A no to zapasy są. Jeszcze nie biorę wit D, na razie tylko prenatal Uno i magnez, ale na wizycie poproszę o pełną listę witaminową. Też się cieszę, mam schizy, ale się cieszę.
W zasadzie to cieszyłam się już od pierwszej podniesionej bety do tego stopnia, że straciłam kontakt z rzeczywistością. Akurat miałam zajęcia z grupą teatralną. Jak ćwiczyli z choreografką układ to odczytałam wyniki z internetu i od tej chwili to nie wiem, czy im ta próba poszła dobrze do końca, czy głupot nawywijali. Na końcowe pytanie: i jak wyszło, opowiedziałam: rewelacyjnie. Spojrzeli się na mnie jak na postrzeloną, bo chyba tak nie było i szybko dodałam: eeee...nooo.... tylko więcej ruchu przy dialogach i kartki już trzeba odłożyć. Profesjonalizm, że hoho :)
Koleżanka od choreografii zczaiła, że coś musiało mi się stać, bo zapytała o co chodzi z tym: rewelacyjnie. No i powiedziałam, że odebrałam właśnie super fantastyczne wyniki badań.

1514647951-4c024d632782f43c-aaaaaa.jpeg

Dla tych co mnie pamiętają i dla nowych również, pamiętajcie każdemu się uda...

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

1514647951-4c024d632782f43c-aaaaaa.jpeg

Dla tych co mnie pamiętają i dla nowych również, pamiętajcie każdemu się uda...

Gratulacje!!!! Jaki piękny test. Wspaniały Rok się szykuje :) spokojnej ciąży.

A mogłabyś przypomnieć swoją historie, skoro piszesz w tym wątku to czuję,że mogłaś trochę przejść... :(

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje!!!! Jaki piękny test. Wspaniały Rok się szykuje :) spokojnej ciąży.

A mogłabyś przypomnieć swoją historie, skoro piszesz w tym wątku to czuję,że mogłaś trochę przejść... :(

W sierpniu tego roku moja ciąża obumarła w 9tyg, łyżeczkowanie. Byłam tu jakiś czas ale zniklam ....

@Ewarut :( więc masz podobne doświadczenia jak my tutaj...
Tak bardzo się cieszę,że Ci się udało, to daje ogromną nadzieję. Życzę Ci,żeby tym razem było tak,jak to sobie wymarzyłaś [emoji173]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry