• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja dzisiaj odebrałam betę,bo musiałam kontrolować czy spada po poronieniu. Wynik 0,781 , to dobrze? Nie powinien spaść do 0 ? Już prawie 2 miesiące po zabiegu...

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@roxie123 tak, odliczam czas do końca maja bo mam już dość. Tak bardzo się boję bo ciągle jest coś nie tak. Minęły mdłości i już fajnie zaczynało być to mnie ten ból miednicy, spojenia itp złapał. Teraz to krwawienie i łożysko nisko umiejscowione i muszę się bardzo oszczędzać czyt. Dużo leżeć i nic nie robić. Najbardziej mi żal Michałka bo nawet na spacery nie możemy chodzić. W piątek mam prenatalne połówkowe i oby łożysko się choć trochę podniosło bo na tym etapie powinno się podnieść. Ciągle sprawdzam czy nie ma krwi, czy bobasek się rusza i ten stres mnie wykańcza.

@anja93 zobaczysz, że tym razem będzie dobrze. Wierzę w to bardzo:)

@AgaB33 dziękuję że pytasz. Stwierdziłam że wezmę ten antybiotyk co mi przepisała lekarka ostatnio, bo nie ma sensu się męczyć. Ale ból zatok jest mega, także daje w kość...
Kochane, wszystkim życzę żeby był to najszczęśliwszy rok w życiu :* i gratuluję nowym zafasolkowanym :* dużo was tu ostatnio, ale to dobrze, bo daje to nadzieję :)
Ehh... Tylko czy ktoś tu zostanie jeszcze....? Czy już tylko ja tu będę :(

@olaa90 ja mialam zabieg 10 grudnia. Juz przed Wigilią jajnik mnie napieprzal mocno jak zawsze w okolicach pwu no i standardowe pryszcze powychodzily mi w swoim stalych miejscach. Zobaczymy czy to rzeczywiscie byla owu bo wg tego @ powinna przyjsc w najblizszy weekend.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
@Elodia a były już miłostki po zabiegu ? Ja jeszcze się nie odważyłam ☺️

@zosiak Ja już 2 razy żegnałam moje aniołki, obiecaliśmy sobie z mezem ze zrobimy wszystko żeby tego znowu nie przeżyć i zaczynamy diagnostykę i leczenia u dr Przybycienia ... problem jest taki,ze zachodzę od razu... ale moje ciąże się nie rozwijają.. wiec bez sensu, postanowiłam ze następnym razem do szpitala kładę się do porodu ... a wy porobione badania macie? Już mi się wszystko miesza,choć staram się jak mogę żeby o każdej coś wiedzieć- jaki kochana u was problem?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry