Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
@Calineczka24 twoje wzruszenie... bezcenne. Niech to zdrowie w obfitosci na was splywa.
My walczymy dalej z cycami i karmieniem. Urodzilam klocuszka to je jak smok i nie nadazam, ale sie poprawie. My o to zdrowie walczymy. Wczoraj wrocilismy od pediatry. Odraczamy szczepienia, by zminimalizowac szanse na porazenia nerwowe. Dobry lekarz nam sie trafil
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Totois30 ja wymazy robiłam na własną rękę. Ginekolog na NFZ akurat jest burakiem niemytym do kwadratu i nie chciał mi nic pobierać ani dać skierowania. No chyba, że jak troskliwie zaznaczył, przyjdę do niego na prywatną wizytę. Z wielkiej łaski zrobił tylko cytologię, której nie odebrałam, bo musiałabym iść do niego na kolejną wizytę, a tego nie chciałam. Odszukałam więc punkt pobrań ginekologicznych w placówkach Alabu i zaczęłam od ogólnych: cytologia, bakterie tlenowe i beztlenowe. Na szczęście wyszła 1 grupa, bakterii żadnych nie wyhodowano, więc na tym skończyłam przygodę z wymazami.
Teraz by mi się przydała cytologia. Właśnie: miałyście w ciąży cytologie robione? Pytałam swojego lekarza czy są jakieś wyniki cytologii z pierwszego badania, bo zaliczyłam wtedy fotel, ale powiedział, że wtedy nie pobierał, bo w ciąży szyjka jest bardziej ukrwiona, było lekkie plamienie, po cytologii czasem też może być niewielkie i zaraz bym się martwiła, że coś złego się dzieje. Ja miałabym się martwić? A gdzie tam? Poleciałabym od razu do szpitala z płaczem.
Bardzo mi przykro. Sciskam mocno. Nie poddawaj sie, walcz do skutku. Tyle jest tu dziewczyn, ktorym sie w koncu udalo, Tobie tez sie uda. Trzymaj sie mocno i nie zalamuj, bo to najgorsze co mozesz teraz zrobic. :*:*:*:*:*@kruszynka22 przykro mi bardzo że tak się stałorozumiem że chcesz przeżyć żałobie w ciszy, szanuję to. Ale pamiętaj że jeśli będziesz potrzebować czegoś, to na nas tutaj możesz zawsze liczyć. Bo wiesz dobrze ze masz duża szansę na urodzenie dzieciaczka. Trzymaj się