a ja życzę szybkiego zajściaok,dziękuję bardzo za podtrzymanie na duchu,pozdrawiam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a ja życzę szybkiego zajściaok,dziękuję bardzo za podtrzymanie na duchu,pozdrawiam

Widac... ale jak narazie to tali okres- nie okres... lekkie plamienie a brzuch i plecy mnie tak bola ze masakra... Miala tak ktoras z Was? Bo juz sama nie wiem czy to @ - czy nie...@martakratka ooo widać światełko na horyzoncie.![]()
Dzięki@martakratka ja niestety miewam skape okresy i ostatnio bole mocne..ale jest krwawienie tylko tak ze 2 dni. Moze endometrium male bo tym wszystkim to i malo sie zluszczylomam nadzieje tylko ze pare dni i przejdzie zebys nie miala tfutfutfu zadnych przebojow. Polecam sobie potem robic testy owu zeby zobaczyc czy cykl wrocil do normy albo pojsc na monitoring
a na allegro 50 testow 18 zl. Jeszcze 5 ciazowych daja, i mi co miesiac pokazywalo pik, jak gin mowi ze zaraz zaraz owu bo pecherzyki 19 albo 20 mm wiec dzialaja
![]()