Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wiolus - wspolczuje Ci bardzo i rozumiem. Tutaj sa wspaniale dziewczyny, wszystko sie pouklada...Dzień dobry dziewczyny. Poroniłam 13.02 w 11tc. Ciaza obumarła w 8tc...
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
@ann31 tak jest roznica:/ jak samoistnie albo po tabletkach mozna nawet od razu albo po 1szej@ sie starac a po zabiegu proponuje sie odczekac 2 poprawne@ chociaz niektorzy mowia i pol roku po zabiegu ale kazdy sensowny lekarz i gin proponuje 2@ zeby sie wszystko zregenerowalo bo to duze obciążenie i szyjka naruszona. A mialas tabletki i zabieg? Chyba tak? Ja samoistne i zabieg i lekarz mowil ze juz bylam naturalnie otwarta do zabiegu i nie byla to az taka ingerencja ze w ogole nie ma sladu po zabiegu ale i tak ok 2 mce zajely mi wszystkie badania i szukanie gina ktory mnie jeszcze czyms obstawi do ciazy![]()