• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja 1@ miałam po 23 dniach po zabiegu i była bardzo obfita trwała 8 dni. Teraz jestem w trakcie 2@, przyszła po 29 dniach i jest chyba normalna jak przed ciąża, może krew jest trochę żywsza niż zwykle. Póki co cykle mam różne, przed ciążą miałam 24dniowe. Zobaczymy po ilu przyjdzie 3@ i mam nadzieje, ze to będzie ostatnia w ciągu najbliższych conajmniej 9 m-cy
Oby!!! Chciałabym żeby do mnie przyszla też tak szybko, bo słyszałam, że nawet po 6 tygodniach moze się pojawić.
7-9 czerwca jedziemy na spływ kajakowy, jak przyjdzie wtedy, to się chyba pochlastam!!!

reklama
To znowu ja ;) dziewczyny wezcie mnie oświećcie bo ja już nic nie wiem....
Już pisałam że ogólnie myślałam że jestem w ciazy ale zrobiłam test i wyszła jedna krecha a 22 dostałam @ trwala 4 dni no i moje nadzieje poszły sie bujac ....
Ale teraz od paru dni źle sie czuje,chociaż nie jestem chora ani nie jadlam nic co mogło by to spowodowac .... Dzisiaj w ogole masakrycznie mdlosci i nie mogę zcierpieć zapachu perfum.. .jakas masakra.
Powiedzcie mi czy ja wariuje czy to jednak możliwe że mimo negatywnego testu i @ powodem tego wszystkiego może być ciaza?

@porcelana mnie odwiedziła @ 5 tygodni i 3 dni od zabiegu, także mało sympatycznie ;/ No,ale...jest!
@Karinettka Raczej to mało możliwe... Choć w rodzinie mam przypadek, że ciocia normalnie do piątego miesiąca miała @, dopiero jak poczuła ruchy to poszła do lekarza, a tu ciąża...więc różne są kwiatki. A bety nie sprawdzałaś?

Już pisałam że ogólnie myślałam że jestem w ciazy ale zrobiłam test i wyszła jedna krecha a 22 dostałam @ trwala 4 dni no i moje nadzieje poszły sie bujac ....
Ale teraz od paru dni źle sie czuje,chociaż nie jestem chora ani nie jadlam nic co mogło by to spowodowac .... Dzisiaj w ogole masakrycznie mdlosci i nie mogę zcierpieć zapachu perfum.. .jakas masakra.
Powiedzcie mi czy ja wariuje czy to jednak możliwe że mimo negatywnego testu i @ powodem tego wszystkiego może być ciaza?
Zrób test z krwi wtedy będzie wiadomo

Kurcze nie no bo po co jak test negatywny a zaraz po tym przyszla @ .... No ale ja sie teraz tak źle czuje a przed tym wszystkim to przyczucie. ... Jeszcze mieszkam na takim zadupiu że do apteki daleko....chyba sobie na przyszłośc kupie zapas testow.

Jest to możliwe, ale rzeczywiście lepiej zrobic test z krwi, bo czasem jest za niskie stężenie bety w moczu i nie wychodza sikance. Moze warto szybko się upewnić zeby w razie potrzeby zaczac lykac dupka albo luteine

Myśle że będę musiała w najblizszym czasie wybrac sie do apteki i zrobić najpierw test.... Bo może mi hormony szaleja i rozrabiaja... Albo i Bhcg było za małe i test nie wychwycil... Dupka mam w razie co w domu ale brzuch nie boli więc nic sie nie dzieje....
No cyrk na kółkach normalnie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry