• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@jagoda87 kciuki zaciśnięte.

@patuśka no to czekamy do piątku :-)

Wcale się dziś nie wyspałam eh. M.już grzmi przed wyjściem do pracy:" Pamiętaj że masz leżeć". No trochę poleżeć, trochę spakować i zrobić coś konkretnie też trzeba ale z głową, z nastawieniem na leżeć.

reklama
Dziewczyny macie coś do polecenia na rozstępy. Kurcze ten brzuch taki wielki i tak z pośpiechu i nie uwagi nie zawsze posmarowałam oliwka pod brzuchem no i nie zauważyłam a tam nie miła niespodzianka. Lepiej od razu spróbować to złagodzić ale tych preparatów tyle że nie wiadomo co wybrać

@membaris Niestety nie podeślę teraz lepszego zdjęcia synka ręki :( Bo mu to wszystko wyblakło i już wczoraj rano prawie nic nie było widać (w niedzielę posmarowałam mu sterydem). Ja wciąż jestem zdania, że nie wygląda to na kleszczowy rumień :*

@jagoda87 bardzo się cieszę że jest dobrze i tak niech będzie do samego końca.

Kurcze upralam te ubranka od bratowej i nie ma już miejsca na sznurkach a tu jeszcze się pierze :-) ta drobizna. Ale dużo rozm 56 więc muszę uprasowac i do szpitala spakować bo miałam brać te moje 56 i 62 ale skoro tyle tego to wezmę same mniejsze.
Zrobiłam sobie koktajl z tego co bylo w domu i.pycha wyszedl. Banan, gruszka, jabłko, łyżka miodu, 4łyżki płatków owsianych i.mleko i blender. Pycha

reklama
@muza_ton widzę że świetnie Ci idzie odpoczywanie :) a jak tam pakowanie torby? ja utknęłam i niby pakuję ale średnio mi to wychodzi :/ chyba jest za gorąco i nie mogę się skupić.
@witch84 to nic, u mnie już jest to widoczne na dwóch rękach. Dziś byłam w lab i pielęgniarka stwierdziła że coś koniecznie na to trzeba wziąć. Dobrze że jutro idę do gin

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry