cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
U mnie tez lekarz powiedzial ze jesli ciaza sie utrzyma to bede sie musiala dziabac do samego konca.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wiesz co z czystej ciekawości weszłam na inne fora i rzeczywiście rzadko bo rzadko, ale lekarze stosują praktykę odstawienia heparyny po tym najbardziej "ryzykownym okresie 12 tyg"...@paulina1994 dziwie sie ze inne dziewczyny nie podejmuja tematu @roki_1991 slyszalas o odstawianiu heparyny w polowie ciazy? Ktokolwiek? Przeciez nie ma takiej opcji c'nie ? Paulina ja tez biore na wszelki wielki po poronieniu. Wszkazan nie mam.
Czyli jednak to nie żadna nowość z tą heparyną, jak już pisałam u mnie ciężko żeby ktokolwiek heparyne przepisał...Dziewczyny to nie nowosc, ze sa lekarze, ktorzy prowadza heparyne tylko do polowy ciazy, tak jak mowi @paulina1994. Nie wiem co nimi kieruje. Jesli bierze sie heparyne profilsktycznie, to i tak uwazam, ze najlepiej do konca ja brac, by nie miec sobie nic do zarzucenia. Wtedy warto tez postarac sie o lekarza, ktory do konca ja przepisze.
A noze warto zrobic badania , zeby miec prawo do tej heparyny i refundacji wtedy nie bedziesz sie martwila , ze ktos w polowie odstawi, a Ty moze akurat masz problem z krzepnieciem.Jeżeli któraś słyszała o gin w okolicach Kalisz, Ostrów Wlkp, który przepisuje heparyne na cały okres ciąży to dajcie znać [emoji4][emoji4][emoji4]
Ja miałam robione tsh, ft4 - w porządku. Antytpo 55. W czwartek będę u lekarza. Napiszę, co powiedział.A na jakiej podstawie wykrywają Hashimoto? Ja mam antyTPO 0,00 a anty-TG w połowie normy...
Mi hematolog mówiła, że przez całą ciążę mam brać heparynę.Czyli jednak to nie żadna nowość z tą heparyną, jak już pisałam u mnie ciężko żeby ktokolwiek heparyne przepisał...
Mi też. I hematolog i genetyk i ginekolog. Dodatkowo w pologu tez. Wiec odstawienie to dla nnie jakies nieporozumienieMi hematolog mówiła, że przez całą ciążę mam brać heparynę.