• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzięki Maggie !!!
Co się nastresowałam to moje ! a na wizyty chodzę sama bo mąż głównie za granicą we Francji i w Londynie niby jedzie na 2 , 3 dni , ale zawsze to trafia na moja wizytę. Bo wizyty mam w poniedziałki lub środy a on tak samo ma wyjazdy i kapa jak nie wiem !!!! :baffled:

reklama
Dlaczegotak- gratuluję Wielkoludka/Wielkoludki!!! Ja mam w swoim tel. kom. na wygaszaczu pierwsze zdjęcie USG mojej córki. Miała wówczas 0,5 cm. Pierwszy raz wtedy ujrzałam jej pulsujące serduszko, a dziś Marysia waży ok. 2 kg i już nieźle się wyciąga i przeciąga w brzusiu.

Pozdrowionka dla Wszystkich.

Dlaczegotak i o takie wiadomości właśnie chodzi. bardzo się cieszę:tak::tak::tak:pozdrowienia dla 1,5 centa. niech rośnie zdrowo.
JoannA25 :) dzięki za takie szczegółowe info :)*, właśnie popijam herbatkę z miodem i cytrynką i czytam co by tu jeszcze zapodać.
Jak pytałam lekarza o syrop to powiedział że mi nie poleca. :szok: każdy lekarz mówi co innego, normalnie zwariować można.
Napewno pójdę w tę sól, kiwi. No i homeopatyki. znalazłam w domku domowej roboty sok z czarnej porzeczki. Będziem pić:-):-):-)

Droga Ptaszynko !!!!
Dziękujemy serdecznie za pozdrowienia ja i moje 1.5 cm :-D
Tobie również życzę aby maleństwo dalej rosło jak na drożdżach i było zdrowiutkie i śliczne.

Kochane dziękuję Wam serdecznie , nikt tak jak Wy nie zrozumie mojego strachu, lęków , ani szczęścia . Trzeba coś przeżyć , żeby móc poczuć co czuje druga osoba. Super jest mieć kogoś takiego jak WY !!!
Jestem teraz chyba najszczęśliwszą kobietą na świecie :-D

Cześć dziewczyny!:-D
Wzięłam się za porządki, ale długo nie pociągnę.
Strasznie się męczę... uff...:dry:

JoannA25 - czasami wolałabym nie słyszeć kolejnych przesądów... Niepotrzebnie stresują.;-) Co do ruchów, to masz jeszcze czas! Ja, jak przykładałam stetoskop, to słyszałam czasem bulgot, czasem pukanie/kopanie synusia.:-D
Też posmakowały mi kiwi. Ostatnio kupiłam ich cały koszyczek, mniam!:happy2:
Maggie2412 - bardzo się cieszę, że dołączyłaś do nas!:yes: A co do twojego pieska, to też bym straciła panowanie nad sobą.:wściekła/y:
O ile można zapytać, to dlaczego mieszkacie aż 400 km od siebie?:confused: Jakiego uczysz przedmiotu?:confused:
Jeśli chodzi o stetoskop, to nie jestem ekspertem, po prostu miałam taki zwykły w domu. Serduszka nim nie usłyszysz, ale ruchy. Ja słuchałam Michasia od 12/14 tc.
Nie wiem, od którego tygodnia można wysłuchać dzidziusia. Każda kobieta i ciążą jest inna.:wink:
Dlaczegotak - Gratuluję wspaniałych wieści!:rofl::-D:rofl: Super! Jak długo musieliście czekać? Doskonale wiem, jakie emocje towarzyszą podczas każdej wizyty...:baffled: tak już zostanie.
post_ptaszyna - dużo zdrówka życzę i mniej stresu, bo to też ma swój wpływ!:wink:

Buziaki

anna_ajra czekaliśmy nie długo, koniec sierpnia spędziłam w szpitalu z powodu plamień , niestety nie udało sie ustalic daty poronienia , ponieważ było tak wczesne , że nic nie dało się zarejestrować na usg. Nie miałam zabiegu, nie był potrzebny , przez 2 miechy brałam anty "cilest" na wyrównanie błony macicy. A za 2 cyklem dowiedziałam sie że bedę mamą !!! Za pierwszym razem zaszłam w ciąże w pierwszym cyklu starań , a teraz za 2 cyklem.

reklama
:-)dzisiaj zdecydowanie jest lepiej. Lepiej się czuję co odrazu poprawia mi samopoczucie. Zobaczymy jak będzie jutro u gina:baffled: czuję się standardowo przed wizytą. Wyszukuję różne rzeczy do zrobienia (oczywiście lightowe) żeby głowę czymś zająć. Od 2 tygodni czekają na mnie zdjęcia ślubno-weselne do wklejenia do albumu (po 1,5 roku wkońcu je wydrukowaliśmy:happy2:) Zrobiłam już album dla teściów (cały dzień klejenia), teraz chcę dla rodziców, no a na końcu zrobię dla nas (hmm kiedyś). nie ma to tamto, idę kleić
anna_ajra droga mamusiu nie szalej t tym sprzątaniem bo z ciebie już napewno niezła piłeczka jest:tak:. statecznie musisz statecznie. Jak tam Twój termin??? młody nie szykuje się już na świat??
Ja łazienkowe sprzątania oddałam mężowi jupi jupi jaj!!!!!!!!!!!!!!!! i sprząta :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry