• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Dagmarka1991 czy teraz bierzesz jakieś witaminy? Jak tak to jaki zestaw? Ja odstawilam teraz prenatal uno bo odkąd biorę tsh mi wzrosło i chce zweryfikować czy to przez nadmiar jodu.. Wróciłam do zestawu d3, K2, mk7 2000j.m., pregna DHA 250, folik x2 i dołączyłam teraz magnez B6 forte i Wit E.

@Dagmarka1991 czy teraz bierzesz jakieś witaminy? Jak tak to jaki zestaw? Ja odstawilam teraz prenatal uno bo odkąd biorę tsh mi wzrosło i chce zweryfikować czy to przez nadmiar jodu.. Wróciłam do zestawu d3, K2, mk7 2000j.m., pregna DHA 250, folik x2 i dołączyłam teraz magnez B6 forte i Wit E.
Zobacz mój opis :-) Wkleję cały.
Leczenie: aktywny kwas foliowy 400 μg 1x1, prewenit intensiv 1x1, euthyrox 25 1x1, spironol 100 1x1, glucophage 1000 1x1, pabi-dexamethason 0,5 1x1, bromergon 1x1, luteina 50 pod język 2x1 (16-25 dzień cyklu), vit d3 4000j. 1x1, espumisan 3x2 przez sobotę i niedzielę (03 i 04.11.)

Zobacz mój opis :-) Wkleję cały.
Leczenie: aktywny kwas foliowy 400 μg 1x1, prewenit intensiv 1x1, euthyrox 25 1x1, spironol 100 1x1, glucophage 1000 1x1, pabi-dexamethason 0,5 1x1, bromergon 1x1, luteina 50 pod język 2x1 (16-25 dzień cyklu), vit d3 4000j. 1x1, espumisan 3x2 przez sobotę i niedzielę (03 i 04.11.)

Duzoo ale to wszystko po konsultacji z lekarzem? Przepraszam ale nie wiem jak sprawdzić opis i gdzie :P esqumisan bierzesz regularnie? Ja pamiętam jakie miałam zaparcia na początku ciąży niewiele na mnie działalo.a jaka jest różnica w kwasie foliowym?

reklama
Duzoo ale to wszystko po konsultacji z lekarzem? Przepraszam ale nie wiem jak sprawdzić opis i gdzie :p esqumisan bierzesz regularnie? Ja pamiętam jakie miałam zaparcia na początku ciąży niewiele na mnie działalo.a jaka jest różnica w kwasie foliowym?
Tak, wszystko lekarz zalecił. Miałam robiony cały panel hormonalny. Aktywnego kwasu foliowego organizm nie musi przerabiać dodatkowo, tylko od razu go spożytkuje. To ze względu na mutację MTHFR i podwyższoną homocysteinę. Espumisan mam dzisiaj i jutro, ponieważ w poniedziałek mam usg brzucha i nie może być wzdęcia. Martwię się, oby wszystko wyszło dobrze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry