1
183785
Gość
Ja myślałam, że to jest mało.No to jest super wynik
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja myślałam, że to jest mało.No to jest super wynik
No coś Ty, przecież nasienie za prawidłowe uznaje się kiedy 4% plemników ma prawidłową budowęJa myślałam, że to jest mało.
Ja tego nie wiedziałam. A już męża nastraszyłam.No coś Ty, przecież nasienie za prawidłowe uznaje się kiedy 4% plemników ma prawidłową budowętakże tym się nie stresuj
A nie miałaś norm z laboratorium?Ja tego nie wiedziałam. A już męża nastraszyłam.
Zobacz mój opis :-) Wkleję cały.@Dagmarka1991 czy teraz bierzesz jakieś witaminy? Jak tak to jaki zestaw? Ja odstawilam teraz prenatal uno bo odkąd biorę tsh mi wzrosło i chce zweryfikować czy to przez nadmiar jodu.. Wróciłam do zestawu d3, K2, mk7 2000j.m., pregna DHA 250, folik x2 i dołączyłam teraz magnez B6 forte i Wit E.
Nie, tylko opis w rubrykach. Takich szybkich plemników 10%.A nie miałaś norm z laboratorium?
Jej dużo tego ...Fertilman, 100mg koenzym q10, salfazin, l karnityna 1500mg, maca, ashwagandha, selen, witamina e, omega 3, magnez i witamina C. Chyba niczego nie pominęłam
Zobacz mój opis :-) Wkleję cały.
Leczenie: aktywny kwas foliowy 400 μg 1x1, prewenit intensiv 1x1, euthyrox 25 1x1, spironol 100 1x1, glucophage 1000 1x1, pabi-dexamethason 0,5 1x1, bromergon 1x1, luteina 50 pod język 2x1 (16-25 dzień cyklu), vit d3 4000j. 1x1, espumisan 3x2 przez sobotę i niedzielę (03 i 04.11.)
Tak, wszystko lekarz zalecił. Miałam robiony cały panel hormonalny. Aktywnego kwasu foliowego organizm nie musi przerabiać dodatkowo, tylko od razu go spożytkuje. To ze względu na mutację MTHFR i podwyższoną homocysteinę. Espumisan mam dzisiaj i jutro, ponieważ w poniedziałek mam usg brzucha i nie może być wzdęcia. Martwię się, oby wszystko wyszło dobrze.Duzoo ale to wszystko po konsultacji z lekarzem? Przepraszam ale nie wiem jak sprawdzić opis i gdzieesqumisan bierzesz regularnie? Ja pamiętam jakie miałam zaparcia na początku ciąży niewiele na mnie działalo.a jaka jest różnica w kwasie foliowym?