Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Coś widać, ale najlepiej idź na betę będziesz miała pewnośćHej dziewczyny. Dziś zrobiłam sikanca. Jutro idę na bete. Bardzo bolą mnie piersi.
Test sikany niepewny. Dołączę zdj. Sama nie wiem czy to miejsce testowe czy cień cienia. Może sobie wmawiam już ze coś tam jest
Coś widać, ale najlepiej idź na betę będziesz miała pewnośća @ kiedy miało być?
Ja robiłam trzy dni po @ test to miałam już dwie grube krechy. Powodzenia na becie :*U mnie z ta krótka faza to powinien być najpóźniej dziś ale dziś 10dpo dopiero. Teoretycznie prawidłowe 14 dni od owu będzie w czwartek. Duphaston biorę. Jutri beta![]()
Ja robiłam trzy dni po @ test to miałam już dwie grube krechy. Powodzenia na becie :*
Po takim czasie może być nieco inaczej. Beta wszystko wyjaśniDziękuje. W poprzedniej ciąży robiłam w dzień @ i były tez dwie, ta druga tylko trochę bledsza. Ale wtedy, 6 lat temu, miałam normalne cykle i było to 14 dni po owu