Takaja123
Fanka BB :)
@roki_1991 zrobiłam również badanie homocysteiny i mam 4.83 przy normie 4,44 - 13, 56 to chyba dobry wynik? 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Masz dobrą lekarkęPani doktor stawia na grzyby drożdżoidalne i na zaburzenia hormonalne. Powiedziała, że z takimi wynikami ta ciąża nie miała prawa się utrzymać. Ja z nią długo rozmawiałam. Wg niej zawsze jest jakaś przyczyna, mówi, że za dużo by było tych przypadków. Powiedziała, że ma dużo pacjentek po poronieniach.
Trochę za niski, do starań trzeba mieć między 6-8@roki_1991 zrobiłam również badanie homocysteiny i mam 4.83 przy normie 4,44 - 13, 56 to chyba dobry wynik?![]()
Ona tak twierdzi... Ale ja jeszcze kilka rzeczy muszę zrobićMasz dobrą lekarkęczyli można powiedzieć, że znalazłaś przyczynę :*
Z polecenia do niej poszłam. Mówi, że po kolei będziemy sprawdzać możliwe przyczyny. Tak ja też zrobię badanie na tego grzyba po leczeniu. Mam prywatną komórkę do mikrobiolog i się z nią umówię. Jest fajna. Wykład był na pierwszej wizycie.@Takaja123 mi się wydaje że taki wynik homocysteiny jest okej
@Dagmarka1991 widzę że masz super kumatą lekarke! Brawo dla niej![]()
@roki_1991 dzięki wielkieczyli mój organizm dobrze przyswaja te witaminy co biorę tzn kwas foliowy?
Jutro mam wizytę i będę dopytywac
@Dagmarka1991 doskonale Cię rozumiem, też działam w tej kwestiico masz jeszcze w planach zrobić?