• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Dzoana88 moze to swiadczyc o mutacji:/ jakbys jeszcze miala b12 poziom to tez by bylo widac jesli jest podwyzszony, albo ze homocysteina wysoka, ale ja mialam tez w gornej granicy, bralam prenatal uno bo tam iest forma metylowana, nie robilam mutacji...mialam clexane od lekarza , nie zdazylam zrobic bo sie powoli zabieralam ale odpuscilam, ale z clexane i metylowana forma czulam sie jakos bezpiecznie juz. Pilam tez sok z braków profilaktycznie bo homocysteiny tez nie zdazylam zbadac... Teraz 37 tc;) wszystko bardzo dobrze:)

Chlamydia calosc 80 zl
Cytomegalia calosc 64 zl
Mykoplazma calosc 204 zl
Toxoplazmoza calosc 50 zl
P/c przwciw kardiolipinie 58 zl
Antykoagulant tocznia 13 zl
Pc przeciwlp beta 2 ... 80 zl
Tsh 21 zl
Listerioza 40 zl
Ureaplazma z moczu 113 zl
U mnie antykoagulant tocznia 85 zł
Pc przeciwlp beta 2 - 150 zł
P/c przwciw kardiolipinie - 90 zł
w jakim laboratorium robisz ?

reklama
@Dzoana88 Antykoagulant toczniowy tylko 13zl? Tanio ja placilam 78 zł
@Ela93 badasz się w luxmedzie? Ja robiłam przeciwciała antykardiolipinowe za 60zl całość Pc przeciwlp beta2 144 zł.
Ja mam pakiet w luxmedzie a mimo to , ze na badania (oprcz tych co mam za free w pakiecie) to mam 10% rabatu to i tak ceny maja z kosmosu... np badanie insuliny pomad 50zl a ja place 24 z pobraniem w innym lab... i tak juz kilka razy mialam. Wiec w luxmedzie robie to co pakietu, pd gina robie w polmedzie (tez mam pakiet) a wszystko co platne wybieram szpotalne lab bo tam najtaniej, bynajmniej w Katowicach ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry