reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
A u mnie zagadka. Czuję się kiepsko wszystko mnie boli. Czuję dyskomfort na.bieliźnie. szyjka miękka otwarta i w środku mokro.. owu? Kalendarzyk pokazuje że tak xD
Dzisiaj z ciekawosci tez zrobilam ten test owulacyjny bo od 3 dni mam śluz taki biały jak dni. No i wyszedł mi pozytywny.jestem 3 tygodnie po poronieniu. Słaba maseczka ale może to już koncoweczka.

Załączniki

• 20181109_061825.jpg
    20181109_061825.jpg
    675,9 KB · Wyświetleń: 78
@Takaja123 tak zdecydowałam się. Jutro idę do diagnostyki i tam zrobię cały ten zespół antyfosfolipidowy i Antykoagulant toczniowy.
Mam zamiar kupić sobie penetral uno i zacząć brać.
Po wypłacie zrobię sobie chyba trochę tych infekcyjnych i z nimi pojadę do lekarza
Ja też pomalutku jeżdżę robić badania, troszkę mi zostało jeszcze. Ale da się radę. :) Jakbym wiedziała, że tak będzie, to bym o dziecko starała się od razu, mając 20 lat, jak się poznałam z mężem. Ale skąd miałam wiedzieć. Mam do siebie straszny żal. :( :( :( :( :(

Ja też pomalutku jeżdżę robić badania, troszkę mi zostało jeszcze. Ale da się radę. :)
Mam cichą nadzieję że u mnie żadna infekcja nie wyjdzie ani nic innego.
I liczyć tylko na to że był to przypadek.
Dzisiaj jeszcze się ucieszyłam że mogę mieć normalnie owulacje. Nigdy mi te paski owulacyjne nie wychodziły bo mam pco i kiedy powinny wykazać dni to na pasjach jedna kreska była a dzisiaj jak ujrzałam 2 kreski to tak się cieszę aby była normalnie.

Tsh miałam w normie przed ciaza i w czasie ciąży. Jego co jakis czas wykonuje bo zawsze lekarz mi każe
Ja też miałam w normie :) ale jak zaczelam brać prenatal uno to mi podskoczylo.

@xszaracodziennosc wychodzi na to, że masz owu :)

@Dagmarka1991 jeszcze doczekasz się dzieciatka. Wiek nie ma nic do rzeczy też mogłoby być coś nie tak. Wszystko na spokojnie :* nie miej do siebie żalu, robisz wszystko jak nalezy

@hona pytanie może nie do mnie ale też odstawilam witaminy ze względu na jod. I wracam do wcześniejszego zestawu czyli folik 2x dziennie, magnez B6 forte 1x, d-vitium d3, K2, pregna dha 1x i wcześniej z tymi witaminami wyniki miałam dobre :) jak mam chęć na zielenine to biorę żelazo plus warzywa.
@takaja123 a Ty masz mutacje mthfr? Bo nie pamiętam co badalas

reklama
Do góry