Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
U mojej przyjaciółki co rok to prorok. Właśnie dzisiaj wstawiła zdjęcie nowo narodzonego synka Szymona. W tamtym roku urodziła córkę, a w poprzednim też córkę. Rodzi, mijają ze 3 miesiące i znowu chodzi z brzuchem. Jak łatwo to ludziom przychodzi... Jestem załamana.Trzymam kciuki by się udało . Wokoło mnie same ciężarne , też bym chciała się starać ale bez badaniami się boje , będą badania będę spokojniejsza wtedy pomyślę![]()
DziękujęAna to zupełnie inne badanie niż kariotyp. Ana to przeciwciała przeciwjądrowe czyli takie który twój organizm wytwarza przeciwko komórkom własnego ciała. A kariotyp to badanie genetyczne które sprawdza ile masz chromosomów i czy są one okej
Gratuluję synkai cieszę się że wszystko u was w porządku :* odpoczywaj dużo
Zespół antyfosfolipidowy z hematologiem. Hematolog o ana raczej nie powie ci za wiele. A ana ja konsultowalam z reumatologiem. To raczej oni się tym zajmują, choć może immunolog też ogarnie. Tylko immunologa ciężko znaleźć tak na prawdę. U mnie w mieście np nie ma....
Kochana, to ja cię podziwiam że funkcjonujesz po bromku. Ja brałam 1 tabletkę na noc i koszmarnie to wspominam... Fakt że z czasem było trochę lepiej ale początkowo myślałam że umrę jak wstawałam o 4.30....