• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Dagmarka1991 ja bym na twoim miejscu poczekala. Ja czekałam do wyników badań. No bo jeśli byłaby sytuacja ze jedno z was się wyleczyło a drugie nie, to znowu się zarazicie i będziecie musieli we dwójkę znowu brać antybiotyk. Bez sensu

reklama
@nafoczka kochana, przepraszam, ale chyba bede musiala zrezygnowac. Cierpie na chroniczny brak czasu. Dopiero co zabralam sie za przygotowania, ale jestem w czarnej d...ie. Takze, zaluje, ale nie tym razem. Uwielbiam szydelkowac, to mnie mega uspokaja, skupiam sie na oczkach i tak 1, 2, 3, 4... i zapominam o calym swiecie. Niestety ten czas, zeby tak doba mogla trwac choc ze 30 godzin.

@Dagmarka1991 jak u Ciebie z okresem, czy wraca do normy? U mnie zaczelo sie 24dc, na luteinie, ale to bylo cos bardziej brunatnego. Poprzednim razem tez tak bylo, takie bardziej brudzenie, wiec balam sie, ze i teraz tak bedzie. Na szczescie wczoraj sie rozkrecil, krwawie normalnie, tak jak kilka miesiecy temu. Mam nadzieje,ze wszystko wraca do normy. A jak u Ciebie?

@ivvonka hop hop, co u Was dziewczyny?
czy @Funia90 to jeszcze zaglada?

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja po wizycie , wszystko jest super ,wg om 8+3 wg USG 8+5 jestem duuuuzo spokojniejsza ,dostałam skierowanie na prenatalne ,może wytrzymam tym razem dwa tygodnie do następnej wizyty :biggrin2:

Załączniki

• IMG_20181117_143544158.jpg
    IMG_20181117_143544158.jpg
    2,4 MB · Wyświetleń: 91
Dziewczyny ja po wizycie , wszystko jest super ,wg om 8+3 wg USG 8+5 jestem duuuuzo spokojniejsza ,dostałam skierowanie na prenatalne ,może wytrzymam tym razem dwa tygodnie do następnej wizyty :biggrin2:
Super ! Trzymam kciuki ;*
A wlasnie jesli chodzi o prrenatalne to czy lekarz prywatny moze wystawic skierowanie na prenatalne w ramach nfz? Kiedya myslalam, ze nie. Teraz gdzies to slyszlalam i mnie to zastanawia...

reklama
Tak może ,mi z racji wieku przysługuje ,skierowanie mam do placówki z którą ma podpisany kontrakt
Ooo super. Ja mam zaswiadczenie od genetyka, ze mam miec prenatalne. Zobacze czy moja lekarka bedzie cos o tym mowila. U nas na Slasku sa rozne projekty i teraz wykonuja badania za darmo razem z testami z krwi czyli prawie jak na NFZ, ale ja chciałabym isc do innej placowki i.licze , ze da mi tam skierowanie ;p a jak nie no to skorzystam z tych darmowych badan z uni albo z wojewodztwa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry