Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
I jeszcze jakieś zatrucie się przyplataloTo może już świadczyc o zbliżającej się @![]()
Ja czekam na II @. Jutro bede dzwoniła żeby dostać się na wizyte do gin. Przedstawić wszystkie wyniki. Oj ciekawe co powie na pai1... jeśli dałby mi heparyne (W co wątpię że tak szybko mi sie uda) to w grudniu zaczelibysmy starania. O ile homocysteina spadnie przez miesiac.Cześć Dziewczynyco tam u Was słychać? Jak samopoczucie ?
miłego dnia
![]()
Masz podstawę żeby dostać heparyne jeśli dobry lekarz to zaleci, a jeśli nie to może warto skonsultować się z innym? Homocysteina powinna spaść jak bierzesz już Wit metylowe. Obyś mogła spokojnie zacząć starania w grudniu, trzymam za to kciuki. Mi już powoli kończy się druga @ i będziemy zaczynać staraniaJa czekam na II @. Jutro bede dzwoniła żeby dostać się na wizyte do gin. Przedstawić wszystkie wyniki. Oj ciekawe co powie na pai1... jeśli dałby mi heparyne (W co wątpię że tak szybko mi sie uda) to w grudniu zaczelibysmy starania. O ile homocysteina spadnie przez miesiac.
Pomyslalam żeby umówić się do dwóch gin. Najzywej jedna wizytę odwołam. A szansa zawsze wieksze że któryś da ta heparyne. A nawet pomyślałam żeby iść jutro po skierowanie do genetyka i też gdzieś się umówić na w razie czego. Czuje ze znalazłam przyczynę i poprostu chce spróbować jak najszybciej w miarę możliwości oczywiścieMasz podstawę żeby dostać heparyne jeśli dobry lekarz to zaleci, a jeśli nie to może warto skonsultować się z innym? Homocysteina powinna spaść jak bierzesz już Wit metylowe. Obyś mogła spokojnie zacząć starania w grudniu, trzymam za to kciuki. Mi już powoli kończy się druga @ i będziemy zaczynać starania![]()
Nie smuc sie. W koncu wszystko sie ulozy i trzymam za nas wszystkie mocno kciukiMnie już w domu się nudzi kończymy mi się zwolnienie i wracam do pracy od grudnia. Z jednej strony się cieszę ale z drugiej strony bardzo mi smutno że się nie mi nie udało.
Warto spróbować umówić się na dwie wizyty to na pewno nie zaszkodzi, a Ty będziesz spokojniejszaPomyslalam żeby umówić się do dwóch gin. Najzywej jedna wizytę odwołam. A szansa zawsze wieksze że któryś da ta heparyne. A nawet pomyślałam żeby iść jutro po skierowanie do genetyka i też gdzieś się umówić na w razie czego. Czuje ze znalazłam przyczynę i poprostu chce spróbować jak najszybciej w miarę możliwości oczywiście
W takim razie trzymam kciuki za owocne starania ! Akurat niebawem zwalnia się jeden brzuszek![]()