Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja czekam na II @. Jutro bede dzwoniła żeby dostać się na wizyte do gin. Przedstawić wszystkie wyniki. Oj ciekawe co powie na pai1... jeśli dałby mi heparyne (W co wątpię że tak szybko mi sie uda) to w grudniu zaczelibysmy starania. O ile homocysteina spadnie przez miesiac.
Na pewno będę się cieszyła jak ujrze 2 kreseczki ale i strach mnie nie opuści chyba całkowicie. Więc będę dużo odpoczywać i oczywiście l4 na dziendobry.
Też się boję że się nie uda i będzie ciężej zajść
Też wstaje jak mam pierwsze zmiany o 4.00 ale najgorsze jest we wszystkim tym
praca z ludźmi są tacy nie mili i nieprzyjemni.
U nas w Polsce to jest ciężko o prace. A jak nawet się trafi praca to trzeba zaczynać od umowy zlecenie.
Ja też nie nie dawna mężatka i lekarz zażartował sobie widzi pani teraz mężatka i od razu się udało. A byliśmy miesiąc po ślubie.
Tylko jakoś nie wierzę że tam u góry ktoś nam pomógł.
Też trzymam mocno kciuki za nas aby nam się udało jak nie w tym to w przyszłym roku.
@roki_1991 mnie dwa razy kobietki starsze wyprowadzily z równowagi i wyprosilam jedna. Tłumaczę jej że jestem w ciąży i nie mogę się denerwować itp a ta dalej swoje.
@xszaracodziennosc a jak u Ciebie bierzesz już tabletki na wywołanie czy dalej czekasz na @?