reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Biedronka0506 w ciazy czesto zdarza sie niedoczynnosc. U mnie tsh bylo ponad 5, a caly czas biore letrox 50. Urodzilam zdrowego synka. Tak wiec spokojnie. Tarczyca zagraza dziecku od 10 w zwyz. Beta pieknie przyrasta, progesteron super. Stres z toba niestety zostanie, ale po poronieniu tak niestety jest. Zycze ci pieknego rozwoju ciazy i nudnych 9 mcy

reklama
@Biedronka0506 w ciazy czesto zdarza sie niedoczynnosc. U mnie tsh bylo ponad 5, a caly czas biore letrox 50. Urodzilam zdrowego synka. Tak wiec spokojnie. Tarczyca zagraza dziecku od 10 w zwyz. Beta pieknie przyrasta, progesteron super. Stres z toba niestety zostanie, ale po poronieniu tak niestety jest. Zycze ci pieknego rozwoju ciazy i nudnych 9 mcy
Dziękuję bardzo [emoji4]

@witch84 w komentarzu nie mam nic dlatego nie wiedziałam jak się do tego ustosunkować. Dzięki za podpowiedź :) czekam na wyniki trombofilii i dopiero z wszystkimi wynikami mam zamiar pójść do lekarza.

@Biedronka0506 gratuluję i trzymam za Was kciuki :* jestem w trakcie @ i po też zaczynamy starania liczę na to, że uda się w pierwszym cyklu :)

@witch84 w komentarzu nie mam nic dlatego nie wiedziałam jak się do tego ustosunkować. Dzięki za podpowiedź :) czekam na wyniki trombofilii i dopiero z wszystkimi wynikami mam zamiar pójść do lekarza.

@Biedronka0506 gratuluję i trzymam za Was kciuki :* jestem w trakcie @ i po też zaczynamy starania liczę na to, że uda się w pierwszym cyklu :)
Dziękuję i trzymam mocno kciuki [emoji8]

Też czekam na ten okres i tak się czuje jakbym miała dostać ale zobaczymy. Może się uda się do czwartku dostać to będzie dobrze.

reklama
Tak w czwartek jadę już do lekarza wkoncu. No muszę zrobić test w środę ale chyba nici z 2 kresek. I tak w grudniu z 3 wizyty napewno będę miała bo chce spróbować zajść. Więc będzie trzeba wywołać okres i brać tabletki na rośnięcie pecherzykow i zastrzyk i wtedy może się uda.

Do góry