Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Więc mam nadzieję że mój lekarz jest dobry i mi ja przepisze bez problemu.poprostu mam już jakieś dziwne myśli. . Sam fakt zastrzykow lekko mnie przeraża Ale często robie babci zastrzyki z insulina więc lekka wprawa jest
![]()
Dziewczyny mam wyniki mutacji wyszło mi dwa dodatnie Mutacja MTHFR A1298C A>C i PAI 1- podpowiecie co to oznacza?
Czyli wychodzi 10 dni to szybciutko.@Ela93 robiłam 13 listopada, a dziś przyszły mi wyniki
Identycznie jak miDziewczyny mam wyniki mutacji wyszło mi dwa dodatnie Mutacja MTHFR A1298C A>C i PAI 1- podpowiecie co to oznacza?
@roki_1991 a to dziwne bo homocysteina wyszła mi dobrze. Polecisz jakieś metylowe witaminy? Rozumiem, że wszystkie metylowe, a nie tylko kwas?
@Ela93 zaraz pojadę na oddział może jest to dowiem się coś więcej bo nie ukrywam że chcemy niebawem zacząć starania i muszę skonsultować to jak najszybciej.