reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Hej hej przedstawiam się nowym koleżankom. Jestem waszym stróżem :)
Chciałam tylko dorzucić ze lekarze sugerują branie witamin oddzielnie a nie w formie compex bo ma słabsze działanie
A co do klucia to po pojawieniu się 2 kreski natychniast wiadomo jak i gdzie to się robi ;)

@Dzoana88 a powiedz mi czy dostanę je normalnie w aptece czy tylko przez internet? Pewnie, że będziemy wspierać się w kłuciu:D nam chyba te same mutacje wyszły? :)
Te same :) zawsze to jakoś raźniej :) ja nie sprawdzałam w aptekach tylko odrazu zamowilam na allegro;) nie wiem jak swanson jest dostępnyw aptekach bo to witaminy z usa. Zamówienie złożone w południe na drugi dzień bylo u mnie w domu :)

To jakie ty to badanie robiłaś że lekarz wie że jest "minimalnie podwyższone"? To ty robiłaś z krwi? Bo gubię się w tym trochę :p
Właśnie mnie to też dziwi. Bo to jest uszkodzony gen, więc skoro wyszedł nieprawidłowy to heparyna raczej całą ciążę i acard chyba też

reklama
Cześć dziewczynki też jestem na heparynie i całą ciążę mam być plus jeszcze kilka tyg po porodzie chyba ,hmm nie wiedziałam że pai może być lekko podwyższony ,ja mam 677 hetero i pai homo ...co do zastrzyków to nie jest źle myślałam że to jest gorsze takie kłucie ,ale jest w porządku raz tylko wielki siniak mi się zrobił a czasem poleci trochę krwi ,ktoś tu wcześniej napisał że jak przykłada igłę i kłuje bardzo to przekłada w inne miejsce bo tam widocznie jest naczynko i ja tak właśnie robię ,wkluwam się gdzie mniej boli ,gorsze to rozpychanie i pieczenie czasem ale dla dobra sprawy robię to z wielką radością ,oby było dobrze ,w sobotę gin

Do góry