• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ala doskonale znam "ból" kotów - oprócz normalnego kurzu mam pełno kocich kłaków. Nasze koty mają strasznie dużo sierści, którą gubią cały rok a nie jak na brytole przystała 2 razy do roku - grrrr. Ale i tak kocham je nad życie:-)

Hej laski.Widzę o sprzątaniu gadka.Ja lubię jak jest czysto.Ale my jesteśmy straszni bałaganiarze.tzn. tych dwóch moich:sorry2:
Dzisiaj posprzątałam kibelek.Ale ogólnie od tych kilku tygodni,nie jestem w stanie.I albo chłop posprząta,albo nie:-D Muszę przyznać,że najgorzej nie jest:-D
Zmywarkę posiadam i też chłop obsługuje.Bo dla mnie teraz wejście do kuchni to wyczyn,a o otwieraniu zmywarki czy lodówki nie ma mowy:zawstydzona/y:

Odkurzanie....Magda miałam na mysli samo odkurzenie odkurzaczem bo kurze to juz inna historia......ale nie narzekam bo ja równiez lubie domowe sprzatanie......ide poszperac w necie...może jakis pomysl na ten prezent mi wpadnie..............
Gabi.....i tak trzymaj wkońcu "leniuszkujesz"w słusznej sprawie,,,,,,

Witam wszystkie dziewczynki :-) te zadomowione i te nowe szkoda że w takich okolicznościach :-( Dawno nic nie pisałam ale ostatnio weny brak ... a może to zbliżający sie wielkimi krokami rok szkolny, przeżywam to jak ja bym sama szła do tego przedszkola ... po za tym staranka tyle że nie wiem czy coś dadzą bo nie wiem jak liczyć teraz cykl ostatnia @ przyszła 6 dni później wydaje mi się że mam owu ale pewna nie jestem ... wiec nie wiem ... ech
pozdrawiam wszystkie dziewczynki....

jeżyku, miruś, gabi dużo wypoczynku i żadnych niespodzianek tylko spokojnego rozwiązania :-)

reklama
Jesoooo dziewczyny ale produkcja :szok:

Pati witaj kochana ... bardzo przykro jak zawsze że w takich bolesnych okolicznościach się spotykamy. Pisz do nas jak najczęściej i jak tylko będziesz miała ochotę.. zawsze Cię wysłuchamy. Jak masz ochotę pisz o wszystkim. Jak masz pytania - pytaj. My postaramy się Ci na nie odpowiedzieć jesli tylko będziemy umiały a jak nie to może razem coś wymyślimy... Rozgość się u Nas.. zapraszamy.

Dziewczynki nie mam siły dzisiaj Wam odpisywać za dużo pisałyście :-p i za karę troszkę pomilczę ;-)

Szafirek dobrze że się odezwałaś.. martiwłam się już o Ciebie.. trzymaj się dzielnie.

Agula AJ.. jak prezent? Jak samopoczucie? Wogóle jak Wasze sprawy? Drgneły coś?

Mika ehhh 13 tydzień... super!!

Buziam wszystkie..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry