W aptece kupisz. Olej z wiesiołka zakupiłam firmy Gaja.@kb.karola90 to dobre wieści oby tak dalej![]()
@gigi_ gdzie można kupić wiesiołka w jakimś zielarskim czy jednak siemię lniane lepsze jakieś opinie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
W aptece kupisz. Olej z wiesiołka zakupiłam firmy Gaja.@kb.karola90 to dobre wieści oby tak dalej![]()
@gigi_ gdzie można kupić wiesiołka w jakimś zielarskim czy jednak siemię lniane lepsze jakieś opinie?
olej z wiesiołka kupiłam w aptece w kapsułkach, bo akurat nie było płynnego. Kupiłam go w ostatnim cyklu zanim zaszłam w ciąże. Zabrałam od pierwszego dnia cyklu do 14 i jak się okazało ze jestem w ciąży, to już nie brałam wiec sporo tych tabletek mi zostało, wiec teraz łykam bo zaszkodzić chyba nie zaszkodzą 
Olejek 3x2 tabletki tak jest na opakowaniu. Lekarz też zauważył że mój śluz plodny zrobił się skapy więc powiedział abym brała. Od soboty będę brała właśnie siemienie lniane bo olejek do owulacji się bierze.@gigi_ i jak go stosujesz? Raz dziennie?