Podobne tematy
- guest-1727465352
- Ciąża po poronieniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mialysmy testować w styczniu A ja mam takie przeczuje że jednak mnie @ nawiedzi hehe. No zobaczymy [emoji16]
Wywoływana, narazie plamki.@coco07 kochana Ty stosowalas tabletki podpowiedź mi ile razy dziennie i od kiedy zacząć brać od pierwszego dnia@? Mam tabletki z olejem wiesiołka i lnu.
@Dagmarka1991 wywoływana czy sama przyszła?
Na spokojnie podchodzę. Mam lekturę. Był to super pomysł. Rozluźniłam się.@Dzoana88 ja jeszcze nie mam @ czekam do23 ale raczej też przyjdziekiedyś jeszcze będziemy testować
@gigi_ czyli tak samo jak olej Oki dzięki za pomoc
@Dagmarka1991 to pewnie niedługo się rozkręci. Może następne cykle będą już w normie albo dwie kreseczki![]()
Moim zdaniem raczej chyba nie warto. Jeśli ostatnio nie przechodziłaś zapalenia dróg moczowychDziewczyny, czy warto zrobić posiew moczu? Nigdy nie miałam robionego posiewu.
Ja miałam ostatnio badanie moczu ogólne robione w marcu ubiegłego roku. Może warto by powtórzyć mocz badanie ogólne + posiew?