Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oj no i się poryczałam...wiesz z tak sobie myślę że każda z nas jest silna na swój sposób...Ty musisz być silna żeby przekazać tą siłę swojemu okruszkowi i doskonale Ci to wychodzi,Bardzo Wam dziekuje za cieple slowa. Nie zawsze mam czas odezwac sie imiennie. Teraz tez nie zawsze mam czas byc na bierzaco. Wspieram jednak calym sercem i te, ktore bardziej znam i nowe uczestniczki. Zawsze przykro, ze dolaczaja nowe uczestniczki do naszego grona. Cieszymy sie, ze jestescie, ale przykro bardzo, ze to takie okolicznosci nas ze soba splataja.
@Takaja123 wszyscy potrzebujemy pozytywnej energii w tej nierownej walce. Ciesze sie, ze moje szkrabusie moga byc jej ambasadorami. Nabierz sil i siegaj po to najcudowniejsze marzenie
@roki_1991 tak, juz sporo wygralismy. Oby los wciaz byl nam przychylny... Wam rowniezczekamy...![]()
@kb.karola90 coz jest moja sila wobec Twojej? Jestes juz niesamowita mama. Jak urodzisz, to chwal sie od razu![]()
@cukier.wanilinowy Helenka wyglada jak foczusiabedziemy walczyc tak jak ty... dzielnie![]()
@Jivka Helenka bardzo jest podobna do braciszka. Dziekujemy za cieple slowa. Serducho dla Ciebie![]()
@Oczekujaca123 Ty wiesz...
Niczego nie zaluj. Narazie zyjemy, wiec szansa jest. Poki co musimy sie zajac Twoimi maluszkami by byly bezpieczne. Niestety ja tylko wirtualnie, caly ogrom pracy w Twoich rekach niestety. Obys trafiala tylko na cudownych ludzi, ktorzy wam pomoga. Wiesz jak to jest moc w slabosci sie doskonali. Ja tez miewam chwile zwatpienia wtedy inni stawiaja mnie na nogi. Po to tu jestesmy by sie wspierac.
@raz_dwa_trzy cudne Szczescie![]()