Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja miałam takie same plany, jednak też nie brałam pod uwagę żadnych komplikacji. A jeżeli chodzi o poronienie, to nigdy mi przez myśl takie coś nie przeszło. A jednak mnie to spotkało. A teraz nie mogę zajść. Masakra. Moim marzeniem jest mieć jedno dziecko. Na więcej już nie liczę.Ja zawsze chciałam do trzydziestki mieć już dwójkę dzieci, nie biorąc w ogóle pod uwagę, że mogą być jakieś problemy po drodze. Życie weryfikuje jednak inaczej, teraz dalej podtrzymuje ten mój "cel" ale musiałabym się sprężyć bo do trzydziestki już tylko dwa lata
Kochana podziwiam Twoja siłę. Jesteś cudowna i waleczną kobietą@hona i o to wlasnie chodzi, by walczyc do samego konca, wydusic co sie da, jak ja to mowie wydrzec niebu i ziemi swoje marzenia. Wrecz zbudowac swoj cud.
To teraz Ci posmece. Zaczelam myslec o wyjsciu ze szpitala, a wiec trzeba kupic wozek podwojny, bo w domu roczniak zaczyna dopiero chodzic na 2nogach i nosidelko. A Helenka wrocila pod tlen i do inkubatora. Zlapala infekcje. To jak dostac z liscia na ocucenie... Kocham to nasze malenkie szczescie, ktore jest juz urocza foczunia. A ona znow walczy o zycie. Jakie ono kruche...
Tak wiec laseczki nie marudzimy, tylko spinamy posladki, cyc do przodu i do boju podbijac swiat poki mozna [emoji12]
A te smutne "skutki uboczne"... niestety zadna z nas ich nie zakladala, mniemam, ze nawet przez mysl nie przesly. Kochamy i pamietamy nasze Aniolki, a one sa z nami. Jednak zycie toczy sie dalej. Ja moje Aniolki zaprosilam do naszego zycia. Sa czescia naszej rodziny i historii, ale tez sila. Zawsze sie do nich usmiecham jak jest ciezko
Kochana przepraszam za pytanie, ale czy masz już dzieci?? Ja staram się o pierwsze