Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wiem co czujesz bo też tak często miałam. Jeszcze czasem teksty w pracy ciesz się bo nie masz jeszcze dzieci. Albo pokazywanie filmików na dzień mamy. Koszmar@Lu_cy wiem ze nie można ale dzisiaj jest mi tak ciężko. Czuje jednocześnie złość i przykrość. Moj mąż też bierze jakieś witaminy polecane w aptece na płodność. Póki co nie robił badania ale juz powaznie sie nad tym zastanawiam
Ciesze się ze tak do tego podchodzisz, wiem ze jest Ci ciężko ale Twoje podejście naprawdę bardzo mi się podoba i bardzo w Ciebie wierzę@annkow111 kochana jakbym czytała o sobie. A po tej biochemicznej nie było łatwiej zajść? Ja się na to nastawiam trochę. Bo coś niby poszło ale bez efektu. Wydaje mi się, że i Acard i oeparol troszkę pomógł. Chociaż mąż powiedział, że też miał w tym swój udziałmoże spróbuj właśnie brać Acard i oeparol?
@kb.karola90 staram się myśleć pozytywnie. Jak @ minie to zacznę znowu starania. Oby teraz owocnie. A jak tam u Ciebie? Jak Antos kopie mocno?![]()