• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
troche jakbym byla bardziej glodna.....ale to moze zbieg okolicznosci....ale normalnie jadlam dzis snidanaie(czego nie robie hahahah) i obiad, i kolacje i wlasciwie cos bym jeszcze przegryzla hahhaha

niusia ja niby owulke mialam bo mnie bolalo ale.....wlasciwie sluzu jakby brak.....i moze byc tak ze jeszcze nie powrocilo wszystko do normy hehhe....choc na usg w szpitalu 13 sierpnia powiedzieli ze ok....

mi to ostatnio wieczorami jest bardzo bleeee a dzis rano to juz wogole ale to raczej od przeziebienia tak bardzo bym chiała zobaczyc te II ale boje sie ze nici z tego beda ostatnie przytulanki byly pare dni temu chyba 25 i 26 no i pare dnie wczesniej ale teraz mielismy pauze bo M byl padniety wiec obawiam sie ze to za malo ale moze jeszcze dzisiaj choc juz pewnie nikle szanse

heheh niusia to testujemy razem ....hahha...jesli dotrzymam ....bo wlasciwie to nie wiem kiedy tak naprawde @ przyjdzie....po zabiegu mialam po 35 dniach a 2 po 28...wiec...tylko czekac pozostaje...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry