• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
oj niecierpliwa kobieta ;-)
kochane ja zmykam do wanienki moze jeszcze jakis filmik i . .. . życze Wam cudowanej nocy
no i Agus abysmy przetwały do poniedziałku i życze tych II ale by bylo fajnie jakby nam sie udalo :-)
buziaczki słodkie moze jutro zajze mam wolne tak bardzo chcemy jechac na grzyby ale M jest tak zmeczony i ja tez ze marzymy o tym zeby sie wyspac wiec moze do lasu zawitamy przy nastepnym wolnym :-)

Witam Was kochane dziewczynki

Straszne pustki ostatnio na BB.. ale cóż.. wszyscy zabiegani..

Dzisiaj miałam fatalnyy dzień.. bardzooo fatalny. Mąż w szpitalu :-( noc prze de mną w samotności :-( ale najbardziej boję sie o Jego zdrowie.Narazie nie wiedzą co mu jest.. tyle tylko że Go boli.. ale źrodła bólu nie umią zlokalizować.KOSZMAR :-(:-(:errr::eek:

Mamusiom przedszkolakom życzę dużo siły.. oby nie płakały :-p:laugh2: jak dziecko zniknie za drzwiami i będzie się dobrze bez mamy bawić ;-)

Aguś Irlan piękne płytki..!! Super wygląda.. A na test stanowczo za wcześnie :tak:

Mika u Ciebie jak?? Nic się nie odzywasz?

Madzia?? A Tobie pomogły przepisy dziewczynek na zapracia? Jak samopoczucie? Lepsze?

niusi@ - odpocznijcie jutro, należy Wam się.. na grzyby innym razem lub popołudniu..

Aguś AJ i jak @?? Normalna? Boli brzusio? Jak ogolnie się czujesz?

Andżi kochana jesteś :cool: :laugh2: dziękuje.. Ty wiesz.... wiesz..

jezyk i tak do konca.. jak najmniej stresów. I odpoczynek... odpoczynek.. odpoczynek.

pixella :-) pozdrawiam

Alicja zleci do wtorku a wtedy znów będziecie razem bardzo szczęsliwi.

Alutka.. masażystka załatwiona ale Wiesiu powiedział ze nie w JEGO typie i pozwolił jej tylko na masaż ;-):-D ... dziękuje za pozdrowienia
Udanego jutro spotkania w nowej pracy!!! Oby wszystko szło po Twojej myśli. Oczaruj ich jeszcze bardziej (jeśli da się bardziej ;-))

Karola Ciebie ściskam ;-):tak:

Kasiu faktycznie gdzie znikłaś? Stało się coś???????

wróbelek i jak podróż minęła? Jak się czujesz?

Katrin? A Ty czemu tak malutko się udzielasz? Napisz coś więcej..

Sylwia już pewnie buźkę na słoneczku opala :sorry2:

Dilajla, Szafirek, also, allaa, Shyla, Cyniczna, Patrycja83, mała, guska,Gabi oraz wszystkie nie wymienione dziewczynki serdecznie pozdrawiam.
Obudźcie się dziewczynki!! BB świeci pustkami :angry::laugh2:

Zmykam...

reklama
Dobra zmykam dziewczynki

Rano muszę wstać jechać do szpitala.. a wierzcie mi ostatnie dni, tygodnie nie są dla nas łatwe.. postaram się wyspać choć nie wiem czy mi się to uda.

Ale Wam zyczę słodkich snów i owocnych staranek

Buziam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry