I byla Pani na zabiegu czy samoistnie? Tez staramy sie kilka lat radość i smutek teraz ciaza obumarla. Jeszcze do soboty na lekach dla pewności. A co dalej?Ja również tulę ❤. I bardzo mocno zaciskam kciuki za Was.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
I byla Pani na zabiegu czy samoistnie? Tez staramy sie kilka lat radość i smutek teraz ciaza obumarla. Jeszcze do soboty na lekach dla pewności. A co dalej?Ja również tulę ❤. I bardzo mocno zaciskam kciuki za Was.
no kopę kopę. Trafnie ujęte. Temat na czasie. Ala takie te kopy wali, że czasami dziwię się, gdzie ona te cuda mieści.@ivvonka no kope "lat" :* ♡

U mnie z ogłoszeniem lokatorki w brzuchu to było szybko, bo pracuję w przedszkolu. Trafił pierwszy mc na zimę i żeby nie złapać czegoś od dzieciaków trzeba było iść na zwolnienie. Dyrektorka życzliwa, ale gadatliwa, a że zna moją ciocię to zaraz by jej radośnie obwieściła, a ta do swojego brata by zadzwoniła na 100% (mój tata), więc zanim złożyłam zwolnienie, musiałam powiedzieć rodzicom, żeby nie było, że od obcych ludzi się dowiadują.
@roki_1991 no i niech stoi grzecznie. Ma jeszcze góra trzy tygodnie. A Ty byś chciała już urodzić czy wolisz jeszcze podkarmić wewnętrznie królewnę?
no kopę kopę. Trafnie ujęte. Temat na czasie. Ala takie te kopy wali, że czasami dziwię się, gdzie ona te cuda mieści.![]()
No właśnie coś słabo te dzialania przedwczoraj zmęczony ... wczoraj chory... ech ci faceci [emoji16][emoji16] w sumie dziś dopiero u mnie 8 dc@Niepatrzwstecz i ja zaciskam swoje kciuki [emoji3590] teraz już na pewno uda się![]()
@Dzoana88 @coco07 a jak tam u Was? Już dzialacie?![]()
Myślę zacząć od poniedziałku, ale zobaczę pasków mam cala pakę to może i dziś zacznę, zobaczymy co z tego bedzie no mogłoby juz zaskoczyć, od grudnia to już najwyzsza pora ;-) ty jeszcze ze 3 dni do potencjalnej @ co ?