• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
a moj M postanowił adoptować psa :-) (ku mojej uciesze):-D:-D:laugh2: pojechał do schroniska wypatrzył 2 letniego Goldenka i postanowił, że to on:confused::tak::-D:-D:-D Niestety pani w schronisku powiedziała, że jeszcze dzisiaj wziac go nie moze bo musi sie przyzwyczaić, wiec trza nam jeszcze poczekac przynajmniej do piątku:-(:-( bo jutro schron zamknięty:crazy: Ale już jakieś nadzieje Zawsze chciałam mieć psa A kiedy siedze tu (czyt w Holandii) tym trudniej samemu (szczególnie, że z moim M się zmieniamy ja pracuje rano on po południu)

:-):-):-) Pixelko to trzymam mocno kciuki,za 2 piekne kreseczki,,,,,w pażdzierniku.......

Wróbelku witam

SZAFIREK PRZYKRO MI mam nadzieje ze to nic poważnego!!!!!!może to stres tak działa,,???:baffled::baffled:

czesc dziewczynki melduje sie na troszke bo niedlugo do szkoly jade po dziewczyny ....u mnie okropna pogoda od poniedzielku ciagle leje i przestaje,.....zwariowac mozna...i do tego wiatr jest taki zimny ech,,,,

wrobelek to witaj w klubie...swoja droga nie jest az tak zle....ale jak cale wakacje praktycznie rzecz biorac mialam zakrapiane deszczem to normalnie juz mnie to wszystko doluje jak cholera

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry