• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
W poznaniu jestem nijako z przymusu bo zostałam oddelegowana na szkolenie.... Sylwio wybacz ale Poznaniacy jakoś nie są przyjaźnie nastawieni do nas.... w tamtym roku byłam też 2 miesiące w innej firmie i było to samo..... ale staram sie poprostu uczyć i brac do siebie humorków innych osób...

a kochanie nie przejmuj się nimi NIKT nie lubi Poznaniaków takich prawdziwych, ale są pojedyńcze jednostki naprawdę super ludzi i miejsc. Szczególnie miejsc...........................

hej dziewczynki tak ja mam uczelnie tylko nikt nie wie na co osttanio dostalam takiego uczelenia po skrzypowicie ze nie chcieli mnie przyjac w przychodni bo mialam wszedzie czerwone plamy a nadgarstki sine jak ktos by je mocno scisnal ale w koncu powiedzialam co ostatnio bralam i wszyszlo ze na pokrzywe tez jestem uczulona tak jak na wiekszosc antybiotykow dali mi dzisiaj kolejny zastrzyk odczulajacy i zoaczymy troche sie czuje parszywie ale leiej niz wczesniej

pixellka moze idz z mala do lekarza bo ta wydzielnka z krwia to mi sie nie podoba
Agunia Irl 3 mam mocno kciuki za 2 kreseczki musza byc i juz
Slodziutka jak tam Wiesio lepiej juz bo nie mam sily ogranac zalegloci na BB
Selenka a jak Twoh M
no jak tu mozna sie nie zalamac kierwa podobno mozemy mieszkac tu gdzie mieszkamy do listopada bo jedna lokatorka od nas poklocila sie z administratorka budynku i to bardzo i ona chce zlikwidowac ten hotel dla nas nie wiem co my z M zrobimy nie stac nas na wynajem przez te raty:-(:-(:-(:-(
cale zycie pod gorke kiedy w koncu dla mnie wyjdzie slonce:confused::confused::confused::confused:
kasiek dzieki za pamiec ucaluj Igorka od e cioci:rofl2:
wrobelek i jak masz juz tego goldenka w domu:confused::confused::confused:
Mircia Mordoklejka Also Gabi sciskam Wasze brzuszki i doczekac sie nie moge na jakies zdjatka no i fluidki przesylajcie i dbajcie o siebie kochane tak jak nigdy:-D

Alicja tak Mam ma Jest boski. A nie martw się my też wiecznie pod górkę. Wszytkim za granica się jakoś udaje tylko my wiecznie problemy mamy. Ale musi się ułożyć i nam i Tobie i ja w to wierzę Mam nadzieję, że znajdziecie coś taniego, ale lepszego!!!!!!!!!!!

reklama
kotuś ja też kotów nie lubie, ale mój pies je kocha normalnie:confused: Mamy go drugi dzien i juz 2 koty sie przykolegowały Więc M kupił karmę i dla nich :tak: Trzeba pomagac biednym zwierzAkom - mowil do mnie Boje sie ze niebawem my otworzymy schronisko

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry