• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam Was:)

Ciężki dzień za mną, zmobilizowałam się i w końcu posprzątałam we wszystkich torebkach - szok - zajęło mi to prawie trzy godziny, i okazało się, że musiałam posprzątać jeszcze w pudełkach w przedpokoju - następna godzinka. Jak ja nie lubię sprzatać.

Wróbelek - super, że piesek lubi kotki:-)

Słodziutka - miłej zabawy na dicho:-D

Alicja - życzę szybkiej i trafnej diagnozy w następnego lekarza:-)

Aga - to już prawie po remoncie, czekamy na fotki "po"

Madziu ja wczoraj sprzątałam caaaaaaaaaaaaaaaały dzień wynajmowane mieszkanie (a w zasadzie udało mi się wybrnąć z kuchni) I lepiej nie pytaj ile grzybów (pleśni) chodował w garnkach i na patelniach właściciel domu!!!!!!!!! Szok :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Na szczęście mamy swoje garnki No i po sprzątaniu już w tym domu nie śmierdzi!!!!!!!!!!!!!!

Witajcie:-)
melduje ze wrócilam cała i zdrowa:-)
zrelaksowana na maksa:-)
opalona:-)
zrobilismy 3200km,
bylo cudownie, brak mi słów zeby opisac wszystko, Austria cudo, chorwacja cudo, Wenecja przepiękna!
jestem ogólnie zachwycona:-)

no a co u was babeczki? jakies zmiany? nowe fasolki? napiszcie bo nie dam rady przeczytac...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry