aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
hej kochane to ja......
przyszlam wam powiedziec ze wlasnie ta niedobra @ mnie nawiedzila....
tak wiec odpadam w tym miesiacu heheheh
niusia wiec testujesz sama....
troche szybciej mnie nawiedzila....normalnie mialam co 30 dni mniej wiecej...a teraz...pierwszapo 35, druga 28 a trzecia 26......i jak tu trafic???????/hehehhehe...
przyszlam wam powiedziec ze wlasnie ta niedobra @ mnie nawiedzila....
tak wiec odpadam w tym miesiacu heheheh
niusia wiec testujesz sama....
troche szybciej mnie nawiedzila....normalnie mialam co 30 dni mniej wiecej...a teraz...pierwszapo 35, druga 28 a trzecia 26......i jak tu trafic???????/hehehhehe...

O 6 rano zaczęły wyć wszystkie cielaki mojego szwagra( ma koło nas pastwisko dla cielaków) normalnie myślałam, że zwariuję, a mój mąż jakby coś wyczół i mówi, to chyba byki Januszowi uciekły, no i wyszedł na dwór, ale nic nie widział, a ja potruptałam do kuchni, podeszłam do okna a tam... dwa wielkie byki stoją i się na mnie patrzą , mówię Wam, myślałam, że padnę z wrażenia
zawołałam mężunia, on zadzwonił po brata i zabrali je z mojego trawnika...Niby darmowe kosiarki, ale takich kosiarek to ja się boję
Muszę męża pogonić, zeby mi jak najszybciej ogrodził naszą posesję, bo jak będe sama w ogrodzie, a takie bydle do mnie przyjdzie , to ja chyba z oknem do domu wejdę
Dobrze, ze my nie mamy gospodarstwa... a w szczególności tych wielgachnych byków