• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

hej kochane to ja......
przyszlam wam powiedziec ze wlasnie ta niedobra @ mnie nawiedzila....
tak wiec odpadam w tym miesiacu heheheh
niusia wiec testujesz sama....
troche szybciej mnie nawiedzila....normalnie mialam co 30 dni mniej wiecej...a teraz...pierwszapo 35, druga 28 a trzecia 26......i jak tu trafic???????/hehehhehe...

reklama
Witam!!!:-)

Syla, super,ze wypoczęłaś:tak:

Aga, co za wstrętna małpa z tej @;-) że też musiała przyleżć:angry:

a my już po Kościółku, za chwilę wezmę się za obiadek, ale opowiem Wam coś jeszcze:
Mieliśmy dzisiaj świetną pobudkę:sorry2: O 6 rano zaczęły wyć wszystkie cielaki mojego szwagra( ma koło nas pastwisko dla cielaków) normalnie myślałam, że zwariuję, a mój mąż jakby coś wyczół i mówi, to chyba byki Januszowi uciekły, no i wyszedł na dwór, ale nic nie widział, a ja potruptałam do kuchni, podeszłam do okna a tam... dwa wielkie byki stoją i się na mnie patrzą , mówię Wam, myślałam, że padnę z wrażenia:-D zawołałam mężunia, on zadzwonił po brata i zabrali je z mojego trawnika...Niby darmowe kosiarki, ale takich kosiarek to ja się boję:laugh2:Muszę męża pogonić, zeby mi jak najszybciej ogrodził naszą posesję, bo jak będe sama w ogrodzie, a takie bydle do mnie przyjdzie , to ja chyba z oknem do domu wejdę:rofl2: Dobrze, ze my nie mamy gospodarstwa... a w szczególności tych wielgachnych byków:-D

witam laseczki:-):-):-)

aga irl wiec czekamy na nastepny cykl...i odpedzamy nastepna@

mirus hehe ale miałas przygode z tymi bykami ...mnie kiedys taki byczek gonił i nawet nie wiedziałam ze tak szybko potrafie biegac :-D

pozdrawiam wszystkie dziewczynki;-)

a my bylismy wczoraj na grzybach i na działce wiec miałam troszke roboty ...a psiak miał 3 kleszcze bleee M musiał działac bo ja sie tego brzydze hehe a miała specjalna obroze przeciw pchelna i kleszczowa wrrr uciekam robic obiadek:angry:

no Marlenko ja też byłam na grzybkach.... nawet udane plony:-D
Agus to masz cel na następny miesiąc:-)....
Mireczko moi rpdzice też maja byczki ale sa tak oswojone że chodzą za nimi jak pieski... nawet każdy z nich ma swoje imię:tak:

miłej niedzieli dziewczyny

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry