• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny - fajnie, że już jesteście w ciąży:-) Jeden krok do przodu macie:-) Trzymam za Was kciuki:-)

Mnie coś na wieczór bardzo się humor popsuł - zdołowałam się strasznie. Zastanawiam się czy kiedykolwiek będzie mi dana uciecha z macierzyństwa:-( Wiem, ze nie powinnam tak myśleć ale to jakoś niezależne ode mnie.

reklama
Witam ,,,ja Tylko na chwilkę,,,,,,,,,,,,

Słodziutka fajnie,że poszaleliście na dysce,heheh sama bym poszła,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:-D:-D:-Dwidaćże z WIESIEM WSZYSTKO OK>>>>>>>>.pozdrowionka....:-D:-D:-D:-D

Syla,,,,,,,,,fajnie,że tak często wyjeżdżacie,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:-):-):-)

ALutka zbieraj zbier,nie obejżysz sięjak ci się przydadzą.........

Aga irl.szkoda że ta wstrętna sie pojawiła,,,,,,no ale myślę że teraz się uda,trzymam kciuki:-D:-D:-D:-D

Niusi@ rano czekam na teścik.........:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ALICJO jak tam dzisiaj się czujesz??????????mam nadzieję ,że troszkę lepiej,,,,,,,,,,,,,:-D:-D:-D:-D:-D

Also ale się cieszę..................:-):-):-):-)będzie dobrze zobaczysz.......

GABI, alco, Mordoklejka, Mirka dbajcie i rozsyłajcie wasze wspaniałe fluidki,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,a my łapiemy heheh....:-):-):-)

Szafirek,,jak tam bąbel idzie jutro do przedszkola????? a robiłaś test czy przyszła????

cyniczna,wróbelek, i reszta niewymienionych dziewczynek pozdrawiam,,,,,,,,,,,,,,buziaki

hej dziewczynki my z M bylsimy dzisiaj znowu u lekarza bo ten z wczoraj dal mi tylko zastrzyk i powiedzial ze antybiotyk nie potrzebny a dzisja jak wstalam znowu byla masakra bo sie ledwo ruszam
no i wrecz kazalam babce zeby dala mi jakis antybiotyk i lek przeciwbolowy no i jka wzielam to mi sie polepszylo a teraz znowu jest to samo juz sama nie wiem co mam robic:-(:-(:-(

pozdrawiam wszystkie goraco

reklama
Alicja strasznie mi przykro,że tak się męczysz,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A KYSZ GŁUPIA DOLEGLIWOŚĆ......................prycham na nią,
````````````````````````````````````````````````````````````````````````````
`````~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ą poszła..
t:zawstydzona/y:rzymam kciuki żeby CIę puściło,w końcu niedługo staranka :-)
:-):-):-):-):-)!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry