• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

witajcie,za namowa kolezanek postanowilam przeniesc sie z mojego watku na ten glowny,a niech tam...pokonalam opor;p:zawstydzona/y:.Gratuluje also i bardzo milo czytac takie posty,ze sie udaje jednak po tym wstretnym poronieniu ahh.
Ja poronilam 17.07 i tak naprawde nie wiem kiedy mamy zaczac starania,lek mowi ze 3 cykle ale..no wlasnie jest wiele ale ktorych niestety nie rozwial mi:wściekła/y:.Moja tesciowa upiera sie ze powinnismy poczekac z rok ehh.

reklama
ona jezeli chodzi o kolejna ciaze to wszystko zalezy od Ciebie jak czujesz sie fizycznie i psychicznie Ja po pierwszym poronieniu czekałam rok i tez sie nie udało teraz jestem po 3 @ i zaczynam staranka

hejka dziewczynki...jestem na chwilke....
@ rozkrecila sie na dobre....ale mimo to pomalowalam cala kuchnie hehhehe...firanki zawiesilam,posprzatalam i jeszcze 2 pralki prania zrobilam hehhe...a co....jutro mniej do roboty hahh
magdalenko ...coz...starac to ja sie moge hehhehe....nawet codziennie ale wiedzialam ze ten cykl moze sie tak zakonczyc niestety bo sluziku u mnie nie bylo...nie wiadomo czy kolejny bedzie ok....zobaczymy....
zreszta tak se mysle ze moze jednak to znak zeby nie zachodzic....a sama nie wiem...cos mi sie dzis w glowie paleta zeby jednak zrezygnowac....
ale co tam...nie bede tu smucic....
ide ogladac film,.....pozdrawiam i zycze dobrej nocki....do jutra

Ona, przytulam mocno, strasznie mi przykro, że musiałaś tutaj trafić. Wiesz to kiedy podjąć starania zależy od Ciebie, od Twojej kondycji fizycznej i psychicznej. Lekarze zalecają różnie, min. to 3 miesiące, tak mi powiedział mój lekarz. Myślę, że najrozsądniej jest słuchać swojego serca i swojego lekarza, a nie innych osób, które często same przez to nie przeszły i nie zdają sobie sprawy z tego co my czujemy i jak bardzo pragniemy znowu być w ciąży.

reklama
Witam dziewczynki wieczorowa porą
odnosnie testu to strsznie sie boje go jutro robic i nie wiem czy sie odwarze :-(
dzis mam straszne bóle kregosłupa w odcinku ledzwiowym nie moge juz wytrzymac ostatnio mnie pobolewal od paru tygodni ale dzis jest juz apogeum ledwo chodze do tego w racy dalej 33 stopnie pasc mozna troche sie denerwuje tym bolem bo az mi promienuje do jajników
Dziweczyny mam pytanie od kilku dni mierze temp i caly czas jest 37 lub 37,2 i wogole mam śluz ;-/ czy w 28 dc powinien byc śluż czy sucho bo ja juz całkiem głupia jestem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry