• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
chce bardzo a zarazem sie boje.Boje sie ,ze wzyscy co mi mowia zeby poczekac sporo czasu bede miec racje i powiedza "a nie mowilam",eh teraz to sie wszystkiego boje.Moj gin tez mnie olal jak to pisalam na moim watku,nie wiem od czego zaczac.Dal mi tylko na tokso i rozyczke badania.Boje sie jakos ze to sie powtorzy wsystko,mam jakies zle przeczucia chcociaz sercem bardzo chce zaczac starania.Czy gin przy normlanym badaniu moze okreslic grubosc endometrium a jak nie to w jaki sposob sie to okresla.Gnebi mnie to ze w ciazy 6/7 tydzien bylo tylko 9 mm.eh ale smece,ale mam nadzieje ze mi to przejdzie:rofl2:

Witam! jestem padnięta,obchodziliśmy dzisiaj 50rocznicę ślubu teściów a ja jakoś nieciekawie się czuję i jakoś mnie od wczoraj mdli jak coś zjem,czy tak może się objawiac owu bo temp nie mam.
Było mi trochę smutno bo na ich rocznicę miałąm już miec duży brzuszek a oni nadzieję na wnuka bo pomimo tylu lat nie mają jeszcze wnuków(mój M jest jedynakiem).

Aga nie smutaj się może za miesiąc się uda.

Wszystkich mocno przytulam:-):-):-):-):-)

niusi to zalezy jak dlugie masz cykle.Ja od samego poczatku ciazy mialam sporo bialego sluzu,ciagle uczucie "mokra" no i kregoslup na dole bolal non stop ,wiec mam nadzieje ze u Ciebie dzieciatko sie zapwoiedzialo:)

marlena tak bardzo chce a straszne sie boje boli mie brzuszek i boje sie ze to moze na @ ale to chyba od tego wstretnego kregosłupa powiedzialam soebie ze jak zajde w ciaze to odrazu ide na L4 i moga mi skoczyc nie bede sie szarpac za duzo nerwow mnie kosztuje praca wtej głupiej firmie
prosze was trzymajcie kciuki tak strsznie sie boje

ona jezeli chodzi o endometrium to nie mam pojecia jakie powinno byc ...niestety tak to juz jest ze badania trza robic na własna reke ja dopiero po drugim niepowodzeniu pomyslałam o tym strasznie tego załuje Jedyne badania bezpłatne na jakie skierowała mnie gin po drugim!!!! po....to genetyczne i imunologiczne

reklama
nie boj sie,bez nerwow to dzidzi szkodzi.Moze moja rada jest malo satyfsakcjonujaca ale nie nastawiaj sie bardzo,na spokojnie zrob tescik i juz.:szok: co ja gadam,wiem ze to trudne ,ale chyba to jest najzdorwsze podejscie do tego,niestety objawy wczesnej ciazy sa bardo podobne do tej wstretnej @ , bynajmniej u mnie eh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry