• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
oj ja miałam strszne cisnienie wszystkie kolezanki wokól w ciazy jak poroniłam to za 2 miesiace moja przyjaciółka zaszła ryczałam jak bóbr nie potrafiłam sie cieszyc jej szczesciem ale dobrze ze ona to rozumiała a teraz juz mi jest wszystko jedno co ma być to będzie

jakby co to moje gg 5154938,ja dosc dlugo siedze,nie moge spac po nocach ,biore tabsy na sen i nic.Poza tym zamiast sie uczyc to poprawki wrr to przekopuje net o poronieniach ah

no ja mam urlop od 11 do 21 wrzesnia bede kończyc moja magisterke moze w końcu po 2 latach udami sie zakonczyc ten etap bo ostatnio nie bylo ani sił ani weny jeszcze 20 jedziemy na wesele przyda sie taka odskocznia

pewnie,ze sie przyda i to koniecznie.Ja musze sie brac za nauke a nie chce mi sie jak nie wiem.Czekam na 2 @,ciekawe czy przyjdzie o czasie czy jak to bedzie wygladac hmm. Te wakacje byly dla mnie koszmarne wiec ciesze sie,ze juz koniec i nie przyjmuje juz zly rzeczy NIE!! teraz czekam na odwrot losu czyli na Szczescie:angry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry