Witam Cię ona26 na naszym forum :-) ja tez cierpie na bezsennosć, wczoraj leżałam do 2 nie mogac zasnac i wstałam po 5... co do staranek, to każdy mi mówi co innego, jedna lekarka kazała odczekac rok, druga pół, kolejni 3 @ a moja siostra lekarz działac od razu heheh więc chyba to wszystko zalerzy tak naprawde od wyników badań i od nas a te 3@ po to własnie by śluzówka zluszczyła się 3 razy i cykl powrócił do normy.... no i psychika....ja dostałam 1@ 28dni po zabiegu wiec normalnie i tez z niecierpliwoscia oczekuje na 2@... enometrium mam 8mm czyli w dolnej granicy jednorodne więc tez ok ale na poprawę zamierzam łykac wiesiołka, pije tran i oczywiście kwas foliowy.... w nastepny poniedziałek odbiorę cytologię i TSH i przeciw.róż ale chyba bedzie tez ok....ja planuje sie starać od tego cyklu i jak wyjdzie to super jak nie to będziemy sie starac do skutku.... koniecznie rzuc palenie, ja przestałam palic jak tylko dowiedziałam się, ze jestem w ciaży...i nie pale do teraz...
szafirek moja mała tez jeszcze pokasłuje ale ją na spacer od piatku biorę, zaczeła jakos juz jesć i spokojnie mogę pracować :-)....
niusi@ ja miałam tempke 37,2 rankiem jak zrobiłam test i mi wyszły II, upławy białawe tez miałam, brzuch mnie bolał 4 dni przed testem jak na @, piersi nie bolały wcale...trzymam kciuki za dziesiejsze testowanko!!!! i oczywiście popieram L4 - choć z doswiadczenia wiem, jak złosliwe potrafia byc w pracy jak się na L4 się siedzi od poczatku ciąży, ja jak zafasolkuje to poczekam na pierwsze usg i tez pójde ... przynajmniej zaoszczędze 1000zł na żłobku...
któras z dziewczyn sie pytała o testy owu-ja robiłam i zafasolkowałam od razu więc polecam :-) najlepiej robic rano - (wczesniej nie pic 2 h)
wszystkie dziewczynki całuje i miłego poniedziałku rzyczę...