• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
dacie rade dziewczynki;),musiemy sie zmobilizowac do ksiazek ah ja jeszcze nie obrona ale okrutna poprawka,odpuscilam ten egzam przed wakacjami bo wiedzialam ,ze jestem w ciazy ,nie chcialam sie juz stresowac ale i tak nie pomoglo:(.Kolejna rzecz do ktorej musze sie przynac to wrocilam do mojego okorpnego nalogu..palenia..eh,jak to rzucic???:crazy:

tak to prawda, teraz nie mowie bo nie mam pojecia kiedy starania zaczniemy,ha glupie gadanie palacza,dobrze wiem ze to sieje spustoszenie w organizmie:baffled:.dobra czas na oczyszczanie domku dla dzidzi,postaram sie od jutra nie palic:confused:

marlena tak bardzo chce a straszne sie boje boli mie brzuszek i boje sie ze to moze na @ ale to chyba od tego wstretnego kregosłupa powiedzialam soebie ze jak zajde w ciaze to odrazu ide na L4 i moga mi skoczyc nie bede sie szarpac za duzo nerwow mnie kosztuje praca wtej głupiej firmie
prosze was trzymajcie kciuki tak strsznie sie boje

Trzymam kciuki za pozytywny test!!!!!!!! I popieram L4 ja nie byłam i teraz mam do siebie wyrzuty, chosiaż wiem, że nie powinna

W ogóle dzisiaj w pracy się napłakałam byli tacy niemili państwo z takim ślicznym niemowlaczkiem, aż im zazdrościłam

Ostatnia edycja:
Witam o poranku:)
szykujemy się do przedszkola, co prawda maluch ma jeszcze kaszel ale zaprowadzę do na jakieś cztery godzinki bo poźniej może być ciężko... co do testu to nawet nie mam w domu i nie bardzo wiem kiedy mam sie spodziewać kolejnej@ wszystko się rozregulowało według ostatnich trzech cykli to gdzieś dopiero za 2 dni...
Niusia czekam na wyniki :)
pozdrawiam :)

reklama
Witam Cię ona26 na naszym forum :-) ja tez cierpie na bezsennosć, wczoraj leżałam do 2 nie mogac zasnac i wstałam po 5... co do staranek, to każdy mi mówi co innego, jedna lekarka kazała odczekac rok, druga pół, kolejni 3 @ a moja siostra lekarz działac od razu heheh więc chyba to wszystko zalerzy tak naprawde od wyników badań i od nas a te 3@ po to własnie by śluzówka zluszczyła się 3 razy i cykl powrócił do normy.... no i psychika....ja dostałam 1@ 28dni po zabiegu wiec normalnie i tez z niecierpliwoscia oczekuje na 2@... enometrium mam 8mm czyli w dolnej granicy jednorodne więc tez ok ale na poprawę zamierzam łykac wiesiołka, pije tran i oczywiście kwas foliowy.... w nastepny poniedziałek odbiorę cytologię i TSH i przeciw.róż ale chyba bedzie tez ok....ja planuje sie starać od tego cyklu i jak wyjdzie to super jak nie to będziemy sie starac do skutku.... koniecznie rzuc palenie, ja przestałam palic jak tylko dowiedziałam się, ze jestem w ciaży...i nie pale do teraz...

szafirek moja mała tez jeszcze pokasłuje ale ją na spacer od piatku biorę, zaczeła jakos juz jesć i spokojnie mogę pracować :-)....

niusi@ ja miałam tempke 37,2 rankiem jak zrobiłam test i mi wyszły II, upławy białawe tez miałam, brzuch mnie bolał 4 dni przed testem jak na @, piersi nie bolały wcale...trzymam kciuki za dziesiejsze testowanko!!!! i oczywiście popieram L4 - choć z doswiadczenia wiem, jak złosliwe potrafia byc w pracy jak się na L4 się siedzi od poczatku ciąży, ja jak zafasolkuje to poczekam na pierwsze usg i tez pójde ... przynajmniej zaoszczędze 1000zł na żłobku...

któras z dziewczyn sie pytała o testy owu-ja robiłam i zafasolkowałam od razu więc polecam :-) najlepiej robic rano - (wczesniej nie pic 2 h)

wszystkie dziewczynki całuje i miłego poniedziałku rzyczę...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry