• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

aspiryne bede brala od jutra ..a jutro jade na kartiotyp a 2 pazdziernika wizyta w poradi imunologicznej i wtedy bede wiedziała czy mam zespoł antyfosfolipidowy czy nie

reklama
no ja niby tez bo jak narazie nie potwierdzili...ja aspiryne zaczne od tej pory jak test bedzie pozytywny....zreszta cale szczescie bo jakbym zaczela juz wczesniej to nie wiem co by bylo hahha...ta @ teraz to masakra jakas...nie dosc ze baaaardzo obfita to do tego jeszcze bolesna.....ech

Aga - znajomi teściów tak bardzo chcieli córkę, mieli 3 synów ale za 4 razem też wyszedł synek:-) a drudzy chcieli synka (mieli 2 córki) i za trzecim razem wyszły bliźniaczki:-):-):-):-):-)

Pixella - super, ze mąż znalazł pracę. Mój się zwolnił i od początku września zaczął szukać nowej pracy. Mam nadzieję, że pójdzie mu szybciej niż Twojemu;-) Na pół roku to nam nasze oszczędności raczej nie wystarczą.

agnieszkaaa1985 tak mi przykro, ze poznajemy sie w tych okolicznościach...niestety duzo nas tu na tym wątku i codziennie ktos przybywa :-(
co do tego kiedy sie starać to chyba musisz wsłuchac sie w swój organizm, wiele z nas chyba by pół roku nie wytrzymało bez staranek...ja poroniłam 24.07.08 i teraz czekam na 2@ i chcę zacząć na nowo, ale u mnie obyło sie jak na razie bez komplikacji, @ dostalam w terminie, badania mam dobre jak na chwile obecną a co bedzie dalej zobaczymy jak dostanę 2@... nie wiem jaka była u Ciebie przyczyna poronienia, u mnie jak na razie nic nie wykryto...ale czekam jeszcze na kolejne wyniki.... wiekszosć lekarzy mówi o odczekaniu 3@...

ja tez chcę chłopca:-), u nas rodza się dzieciaki 37/38tc :-) ja, siostra i moja córa...

mzrenko acha....ja jednak zostane przy tym co mi powiedzieli no chyba ze w szpitalu cos mi zaproponuja hehhehe...zobaczymy....mnie te wyniki leciutko ponad norme wyszly podobno...zobaczymy jak wyjda te drugie....juz niedlugo....

reklama
magdalenko, mój m miał kilka propozycji przez ten czas ale nie mógł się zdecydować, słabo płacili, albo lokalizacja nie ta.... teraz mu bardzo odpowiadaja obowiazki i samodzielnośc stanowiska...oby doszło do podpisania umowy :-) bo róznie sie zdarza....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry