• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

hej dziewczynki byłam w przychodni prawie padłam na zawal pytam sie o termin na NFZ o babeczka patrzy sie na mnie i mówi LISTOPAD:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok::angry::angry::angry::angry: to sie pytam prywatnie a ona ze 23 wrzesnia szlak by ich trafił nie masz kasy to mozesz zdechac w tym kraju co maja powiedziec te biedne kobiety które nie stac na prywatne wizyty :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dzwoniłam do ginki ale ona tez zaproponowała 23 wrzesnia wiec nic innego mi nie zostało tylko czekac w miedzy czasie umówie sie na USG i zobaczymy co dalej najgorsze to z ta praca wrrrr

reklama
niusia faktycznie te wizyty sa odlegle nawet prywatne a moze umow sie na same usg jak tak zrobiłam ostatnio czekalam na usg jeden dzien i nawet dostałam tabletki na podtrzymanie

wiesz ja ma urlop jutro i pojutrze ide do pracy potwem mam wolne o 11 do 21 22 ide do pracy tylko wolne mi przypada na 24 wrz. wiec jak sie zamienie na dni to bede miala maraton 7 dni w tym wyjazd do wawy na szkolenia chyba ze ginka odrazu da mi L4 ale watpie

no dokładnie bawia mnie takie teksty pamietam jak moj tata czekał na wizyty do kardiologa wychodzil z gabinetu i rejestrował sie na wizyte za 4 miesiace absurd
a obwiam sie ze w naz słuzbie zdrowia bedzie jeszcze gorzej
ja zmykam szapać pizze w koncu dojechała bede podgladac :-)

reklama
Niusi@ internista jesli dobry może zająć się tobą tak samo jak gin i nawet w razie czegoś coś dać a L4 napewno wpisuje na nim kod B i sprawa jest prosta :)
pozdrawiam :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry