• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ten kod oznacza, że kobieta jest w ciąży i że wypłacane jest 100% a nie 80% tak jak przy zwykłym chorobowym.

Ja wolałabym dmuchać na zimne, lepiej iść na zwolnienie. Na pewno ci nie zaszkodzi.

i chyba tak zrobie pojde na urlopie juz do lekarz i poprosze o L4 tylko nie wiem czy tak wolono czy moze isc w dzien kiedy powinnam wrócic do pracy do pracy

na zwolnienie możesz iść od razu. będziesz miała liczone tyle dni urlopu ile wykorzystasz a ta która wejdzie na zwolnienie się będzie dodana do puli dni urlopowych - nawet lepiej - wykorzystasz je kiedy będzie dzidzia na świecie.

Witam , udało się odblokować moje hasełko. Problem leżał w tym ,że hasło miałam takie samo jak nick i system sfiksował.

Niusi@, tak bardzo się cieszę!! Bardzo. Gratuluję.
Co do pieska, kup mu krople na kleszcze, stosuje się je na kark psa i wtedy żadne kleszcze, pchły nie będą go zaczepiać, a nawet jak się złapią to po zetknięciu z krwią psa odpadną. Skuteczne, też mam psa i działa.

Also, Tobie również gratulacje, tak się wysypujecie I DOBRZE, że już tęsknię, tylko nie odchodźcie z tego wątku, macie nas wspierać i dawać przykład!

ona26, podczytywałam Cię na innym wątku, witam i mocno przytulam, pisz ile chcesz , nigdy nie jest za dużo, zawsze mozesz pytać o wszystko, Ja też pytałam, i dziewczyny cierpliwie odpowiadały, uwielbiam je za tę cierpliwośc do Mnie:tak:;-)

Dilajla,Aguś AJ,co u was? Milczycie ostatnio.

Kasiekk, Ty to jesteś zywiołowa dziewczyna, życzę Ci dwóch grubych krech, naprawdę z całego serca.

Edytko, dziękuję za pamięć, jesteś kochana.

Pozostałe dziewczynki serdecznie pozdrawiam. Miło jest do was wrócić..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry