Witam wszystkie dziewczyny i Pozdrawiam!
Agnieszka 1985-ja zaszłam w ciąże po 2 @ (2 miesiące po poronieniu)i jestem teraz w 18 tygodniu ciąży. Narazie jest wszystko ok, także nie ma reguły że trzeba odczekać te 6 miesięcy. Wszystko zależy od psyhiki.
P.s.Tule Cię po Twojej Wielkiej stracie.
Dziewczyny ,,Stare" pozdrawiam.:-) Dziewczyny to już 18 tydzień zleciał
. Ale uwierzcie strach wcale nie maleje chociaż już czuje ruchy dziecka
. U mnie w miare wszystko ok, mdłości minęły i jak ktoś mnie pyta o samopoczucie to mówię że czuje się niepokojąco dobrze
.
Dwa tygodnie temu robiłam test PAAP, który wyszedł wd. lekarza wspaniale.Dokucza mi tylko strefa psyhiczna bo mam dziewczyny straszne myśli depresyjne, boje się swojego cienia
....
A tak poza tym 2 dni temu stłukłam lusterko- myślicie że to zły znak????????
Pozdrawiam i gratuluje Nowym przyszłym mamą, dla starających się przesyłam ciżąwe fluidki.
Agnieszka 1985-ja zaszłam w ciąże po 2 @ (2 miesiące po poronieniu)i jestem teraz w 18 tygodniu ciąży. Narazie jest wszystko ok, także nie ma reguły że trzeba odczekać te 6 miesięcy. Wszystko zależy od psyhiki.
P.s.Tule Cię po Twojej Wielkiej stracie.
Dziewczyny ,,Stare" pozdrawiam.:-) Dziewczyny to już 18 tydzień zleciał
. Ale uwierzcie strach wcale nie maleje chociaż już czuje ruchy dziecka
. U mnie w miare wszystko ok, mdłości minęły i jak ktoś mnie pyta o samopoczucie to mówię że czuje się niepokojąco dobrze
.Dwa tygodnie temu robiłam test PAAP, który wyszedł wd. lekarza wspaniale.Dokucza mi tylko strefa psyhiczna bo mam dziewczyny straszne myśli depresyjne, boje się swojego cienia
....A tak poza tym 2 dni temu stłukłam lusterko- myślicie że to zły znak????????
Pozdrawiam i gratuluje Nowym przyszłym mamą, dla starających się przesyłam ciżąwe fluidki.

Decyzja należy do Ciebie:-):-)
raczej pani GENERAŁ 

;-)